Kupite knjigu dioničara, i pogledajte….. Ja osobno vidim golem potencijal, koji se iskazuje kroz FI, a ako AZTN odobri, ovo će biti još bolja priča….
Baš tako. Prije 4 mjeseca, količina od 30000 komada je bila nepojmljiva, a sada je netko u šusu počisti…. Potencijal je jaaaako dobar i visoko od ove razine. Zato sam i unutra.
ovdje je po mom mišljenju nekako donja grana na 3,50 , od te razine pa naviše su bili zbilja ogromni prometi, stoga ne vjerujem da će doći do proboja te razine , a što bi u konačnici dovelo do pravog stampeda iskrcaja do 3,00 , pa i niže .
također, činjenica je da netko na rel.malim prometima smišljeno, pomalo spušta cijenu .
sad je cijena tu gdje jest ,vlada jedan oprez, a opet, ovo može biti iznenadno lansirano u orbitu gdje samo treba jedna mala vijest od AZTN , a o ostalom da i ne govorim.
u svakom slučaju , na piku mi je .
bit će ! 🙂
bit će ! 🙂
Šta će bit?
Netko prodaje jer se ovdje do objave AZTN-a neće ništa događat, znači još bar mjesec i pol će dionica stagnirat ili blago padat, pa je netko procijenio da u ta 2 mjeseca može zaradit na nekoj drugoj dionici. A opet netko drugi strpljiviji koristi priliku i kupuje velike količine na ovako niskoj cijeni.
točno. ovisi s koje strane gledaš.
za nekoliko mjeseci će ovo biti na višim razinama. znaju se fundamenti firme kakvi su, tako da nema panike….
Daleko je to od katastrofe.
Mi stariji se još živo sjećamo kako katastrofa izgleda.
Ovako je bilo svaki dan, četrdeset dana u komadu.
Ovo je mala korekcija.
Koga boli, a nije u kešu…. neka isključii monitor.
Opte je dobra i na 3,60 i na 4,19… na 3,60 je samo malo bolja prilika, pod uvjetom da imamo vjeru, strpljenja i sredstva.