A to je tako, maleno tržište, kad nastupi panika nitko ne pita za vrijednost. Zato dionice i jesu rizična investicijska klasa. Al ima tu i rasprodaje špekulanata koji će okušati sreću s Agrokorvim pulenima, ne samo na Optimi, nego na svim dionicama koje su u posljednje vrijeme jače rasle.
kako ovdje stoje stvari, ovaj što pomalo prodaje cima cijenu sve niže i niže.
đaba priča o “ziceru ” i td.
kako ovdje stoje stvari, ovaj što pomalo prodaje cima cijenu sve niže i niže.
đaba priča o "ziceru " i td.
Pa ako ti se ne sviđa, ti lijepo prodaj pa uloži u nešto drugo. Očekivati da će se neko zaletavati u ovo bez ikakvih vijesti u ovakvoj situaciji u gospodarstvu i na burzi, je naprosto nerealno očekivanje.
A vjerojatno su i prodavači baš kao i ti privučeni spekulantskim zovom na drugim dionicama, pa hrle u nove “milenijske prilike za milijunsku zaradu”. Ovo je solidan i stabilan biznis, koji je vjerojatno dosta podcijenjen, no do efektuacije i naplate te podcjenjenosti trebat će vjerojatno proći dosta vremena. Dakle, za strpljive i dugoročnije investitore.
ne mogu je prodat , jer je nemam . …. ali kupovina na 3,20-3,50 vrlo rado …..
Online?
cini se da,,,nazovi pa pitaj
Ne znam zasto mi se cini da hoce vece naloge navuci dole da ih jeftinije pokupe, uz ovu strku sa agrokorom dobro im se tajming potrefio, moraju malo pozuriti prije odluke ili izvijesca, moje misljenje