ne da se nije maknuo nego je i pojačao nalog na 5000H! ovo nije (samo) CERP, netko veći tu izlazi
ne da se nije maknuo nego je i pojačao nalog na 5000H! ovo nije (samo) CERP, netko veći tu izlazi
i netko ulazi kolega 😉
Vise su mi zanimljivi ovi koji ulaze… Sjecas se da su jucer svaki nalog od CERPa pokupili odjednom u komadu… Rijetko koji je prosao, a da su mali grickali…
Sad je pak pojacao na 7000H… Sve mi se cini da zeli poruciti – ajde ljudi, sada kada ste vidjeli da imam, mozete kupiti i vece pakete… 🙂
Kako znate da je to uopće CERP? Moguće je i Raiffeisen… Ali ako je CERP, veoma je zanimljivo kaj su tako brzo kupce našli naspram količine 🙂
RBA nije jer nije bilo promjena od 24.02. kada je RBA zadnji put prodavala.
CERP nije unutar Top10, tako da ne znamo da li je ili nije, ali znamo da moraju prodati i da su imali preko 250.000 dionica.
Slatko je kako s ovim skrivenim hine navalu prodaje. Nema toga još puno na prodaji. Treba kupovati, vidi mi se.
i kupnja i prodaja stoje na par lipa razmaka, netko će morati popustiti 😉
i dalje traje gledanje preko nišana, kao 2 ovna na brvnu i nitko ne popušta
Evo materijala za proučavanje preko vikenda. Nisam primijetio da je ovo ovdje ikad bio prilijepio, no nabasao na to danas na jednom mjestu i zapravo je jako zanimljivo jer odgovara na brojna dosad neodgovorena pitanja. Svakako promotriti slajd odnosno stranicu br. 30! Dokument je star, al bome rješava brojne nedoumice i potvrđuje priču o znatnoj vrijednosti u Optimi!
https://www.optima.hr/system/document/pdf/310/Optima_Plan__PSN_OBJAVA.pdf
Po ovome teoretska vrijednost OPTE 15 kn?
Po ovome teoretska vrijednost OPTE 15 kn?
teoretski može biti od 0,15-15 kn…a realno je 3,83 kn koliko je zadnja cijena na ZSE