Država (Cerp) daje u prodaju, ali ne znam dali postoji zakonski mehanizam koji sprečava da to kupi tko hoće. Konkretno, ZABA i HT koji upravljaju imaju 60 %. Ne znam baš da li im uopće treba još više pošto imaju većinski paket trenutno. Odnosno, ne znam dali CERP prodaje uopće ovo danas ili ako ne dali pakete prodaje…. Ono jedino kaj mogu tvrdit sa strane svoga mišljenja je to da mislim kako će ovo samo rasti. To je moje mišljenje i zato sam unutra….
Pa onda što ne kupuješ? 😀
Uvijek se bavite ovdje pričom i nedoumicama! što je bitno tko kuouje, a tko prodaje ako je dionica podcijenjena i ima potencijal rasta? Ili nema?
Zapravo je nevjerojatno, svi dokumenti su na webu, čak i vrendovanja koja su radila Zaba i HT i sva pojašnjenja, a opet, koliko vidim, ovdje slabo tko razumije materiju.
Jednaka stvar kao kada je Merkur prodavao na 1.65.
Slijedeci nalozi su uvijek bili na 1.7 ili vislje. Ocito prodavanje na silu, da se sto prije rijesi.
lijepi transferi danas nakon par dana mrtvila
da neko prebacivanje ponovno 😉
velike količine danas..
izgleda se zna tko sto i zasto, normalno mi ne kako se prebacuju lijepo za gledat 🙂
izgleda se zna tko sto i zasto, normalno mi ne kako se prebacuju lijepo za gledat 🙂
Sad mi je pomalo krivo sto jutros nisam stavio vise na kupnju. Ali ako ovaj popusti neće mi biti teško ni udarit po prodaji
opaaaa, ovdje se čisti na veliko! izgleda da će CERP danas sve prodati, a onda bi cijena mogla brzo preskočiti 4 kn
@avax10, ako to uopće prodaje CERP, a ne netko drugi
Opet teorije zavjere…. pa što ako prodaje i netko drugi, gdje je tu problem?