Eventualno ovoh 20 000 ali oni imaju fisknu cijenu jucerasnjeg trgovanja, a ovo danas je otislo ispod.
Smiju 3 % ispod. Tako pise na objavi.
od kud to da država prodaje? nedavno je prošlo puno više dionica nikakvih toliko značajnih promjena u top 10 nije bilo što bi po volumenu ipak trebalo biti.
21.2.2017 27.2.2017 zbog odluke CERPA-a o pokretanju postupka prodaje dionica u vlasništvu RH na uređenom tržištu u modalitetu redovite trgovine
ovo? onda sam i ja danas kupio malo od države.
netko veći prodaje na 3,88
kako se nešto proda, samo dopunjuje količinu, moguće da je CERP počeo s prodajom
Pros. promet u
zadnjih 20 trg. dana: 508.463
onako ugrubo od početka godine protrgovano je oko 2M dionica (sad šta je tu trgovana šta je fikcija ni bog ne zna)
ne znam koliko cerp ima ali to ne bi trebao biti neki veliki problem.
Sve mi ovo dobro izgleda 🙂
http://www.babypips.com/school/middle-school/important-chart-patterns/pennants.html
oho lijepo, nisam ni gledao kako nam se formira graf. danas je prosjecna 3,91 sto znaci da po toj cerp mora prodavati sutra. osobno sumljam da cerp prodaje jer znamo kakva je nasa birokracija
Pa dobro, svi smo očekivali da dionica pogura barem do 4,50 ali eto nije se desilo a naravno da nas sad ne treba čuditi da se hladi i pada. Ništa strašno i neobično
A sto je bitno tko kupuje ili prodaje? Bitno je da postoji vrijednost i da je cijena niza od te vrijednosti. Samo to se broji.
ako je uzeto da je prosječna cijena 4 kn (po toj se dosta vremena trgovalo), a CERP nije našao kupca po 4 kn, smanjenje od 3% bilo bi 12 lipa i to bi bilo baš tih 3,88 kn po koliko se sada prodaje…ako ne uspiju prodati sve po toj cijeni, ide nakon 5 dana opet 3% niža i to bi bilo 3,76 kn