Kako cete vi znati koje dionice na prodaji su upravo te drzavne dionice?
Hoce li to nekako pisati na njima?
Mozda se vec prodaju?
Mozda je vec prodano 50000 komada? 😀
@LeoNT upravo si mi uzeo post. Ekipa očekuje da će im netko službeno dojaviti, e baš sad ide prodaja tog i tog paketa. Siguran sam da neće ići jedan nalog na 269.000 komada. Pecali bi svi na sigurno.
ma nije još počela prodaja, to je državna administracija i tu će proći bar tjedan dana prije nego počnu s prodajom dionica OPTE (kao i drugih)
Valjda će biti na radiju ili televiziji, a možda i grički top opali mimo podneva? 😀
Dobro pitanje LEO, a tko će ga znat… al bojim se da je previše krokodila i svi čekaju plijen, sigurno se neće svi omastiti. Možda pokoji ipak hoće! 😉
ma nije još počela prodaja, to je državna administracija i tu će proći bar tjedan dana prije nego počnu s prodajom dionica OPTE (kao i drugih)
I znaš kako kažu, pretpostavka je mati svih za*eba! 😉
Skolski odraden proboj zastavice i testiranje a sada gore, 🙂 , moje misljenje
Moglo bi se dogoditi da CERP objavi da su sve dionice prodane, a da nismo nista posebno vidjeli na strani prodaje.
Realno, ne radi se o nesto velikom broju dionica.
po meni ce se te dionice samo jedan dan vidjeti kao blok transakcija od koje ti se zavrti u glavi, a oni sto ih cekaju ce ostati praznih ruku. pa to je idealna prilika za kupiti veliku kolicinu bez dizanja cijene
Nisam danas bas nesto pratio al cini mi se da ja danas na RIVP prodano u dvije transakcije 80tis komada. Jedna od 50 i jedna od 30.
Tako da poslusajte Babinu mudrost o pretpostavkama