Kao sto sam i jutros pisao, zasto sada, a ne za 2 mjeseca, kad bi mogli ovdje hipotetski duplo para izvuci.
pa zato sto ce tada biti dionice kod odabranih koji ce zaraditi i znati pokazati “zahvalnost” svojim dobrociniteljima (ministru i ekipi) za zaradeni novac, ipak je ovo Hrvatska 🙂
Kao sto sam i jutros pisao, zasto sada, a ne za 2 mjeseca, kad bi mogli ovdje hipotetski duplo para izvuci.
pa zato sto ce tada biti dionice kod odabranih koji ce zaraditi i znati pokazati "zahvalnost" svojim dobrociniteljima (ministru i ekipi) za zaradeni novac, ipak je ovo Hrvatska 🙂
[/quote]
Baš sam to htio napisat. Kad država zaradi nitko nema ništa od toga. Zato ja npr. kao član stranke kupim jeftino dionice od države i zaradim i svi sretni.
Ali nije povukao “masu” . Ogromna doza skepticizma i opreza na ovoj dionici, priča se o rastu, kao da nije u 20 dana skočila sa 2.70 na 4.00 . Nije da neće to raasti, ali, vidljivi su valovi po dionicama, i vidljivo je da masa trejdera pokušava uhvatiti val, i ritam .
sutra ce izvješće ;), bolje se utovarit na vrijeme ..
ovo je bilo u prvih šest mjeseci :
“Operativna dobit (EBITDA) je dosegnula 48,1 milijun kuna i veća je za 4,4 posto u odnosu na prvih šest mjeseci prošle godine, ponajprije zbog jednokratnih stavki”
"Operativna dobit (EBITDA) je dosegnula 48,1 milijun kuna i veća je za 4,4 posto u odnosu na prvih šest mjeseci prošle godine, ponajprije zbog jednokratnih stavki"
svi mi koji vjerujemo u dobro FI smo se već natovarili i već smo unutra pa je pitanje hoće li dobro FI imati bitnijeg efekta na cijenu OPTE na burzi…
"Operativna dobit (EBITDA) je dosegnula 48,1 milijun kuna i veća je za 4,4 posto u odnosu na prvih šest mjeseci prošle godine, ponajprije zbog jednokratnih stavki"
svi mi koji vjerujemo u dobro FI smo se već natovarili i već smo unutra pa je pitanje hoće li dobro FI imati bitnijeg efekta na cijenu OPTE na burzi…
[/quote]
Odokativna procjena:
Revenue: 450 mil
Neto dobit: 10-12 mil.
Veselim se vise reportu za Q1 nekako i odluci AZTNa.
Izaslo FI.
Dobit 2015: 12.759.547
Dobit 2016: 13.817.371
Sve to uz opterecenje s isplatom oko 35 miliona kuna godisnje za PSN dugove.
Stabilno sve bolje i bolje…