Svi koji su je tad kupili. Ipak je skocila skoro 200 % do 4,32 za manje od godine.
Neki genijalac peca sa 244 dionice na OPTE… Lupi po bidu na 3.86kn 244 komada i onda se odmah stavi na 3.97kn na ask… Taman oko 1000kn nalozi… Valjda pokusava spustit ask da moze uletit… 🙂
Neki genijalac peca sa 244 dionice na OPTE… Lupi po bidu na 3.86kn 244 komada i onda se odmah stavi na 3.97kn na ask… Taman oko 1000kn nalozi… Valjda pokusava spustit ask da moze uletit… 🙂
Dok peca,, ni za brokersku proviziju ne uspije zaradit za ta da naloga 🙂
Ne znam za vas, ali ja jako dugo nisam vidio oglas Optime na TVu (iliti popularnu reklamu) do jučer. Vjerojatno opterećeni i podređeni otplati po PSN, stezali su marketinški budžet. Mislim da bi trebali vidjeti više oglasa u nadolazećim kvartalima, pa se nadam i porastu prihoda u konačnici.
Ja stalno vidjam na novoj oglase. I to u udarnom terminu. Za ostale programe ne znam. Mala prati turske sapunice pa sam prisiljen gledat 🙂
Evo nam malo nove robe. Koja će vrlo vjerojatno brzo nestati s ekrana.
269 tkm negdje.
prodaja državnih dionica vrijednosti ok 1 mil kuna zasad neće dat optimu mogućnost skoka iznad 4..najvjerojatnije se snizi cijena na 3.50–3.70…
Bas me zanima po kojim paketima ce se odvijati prodaja, ja mislim da je sve namijesteno i da nekoga pune. Ocekujem skok do 4.6-4.7kn u roku 5 dana, moje misljenje
Ovako. Nemam knjigu dionicara, niti me zanima. Odluka je od 16.2.! Mogu brokeri dat nalog na prodaju svega ili prodavat po malo. Ukoliko kada stave recimo po cijeni od 3,95 kakav je negdje prosjek, i ako naprimjer ni jednu ne prodaju od 21.2. do 26.2., tada ponudu snizavaju za 3 %. I tako svakih 5 dana. Stvarno mislite da ce potonut na 3,50? Ja mislim da nece, jer je sutra izvjesce, a nakon toga dolazi izvjestaj o zakljucenju PSN-a, izlasku iz predstecajne nagodbe, te za 2 mjeseca malo jace izvjesce za q1. Ono sto se moze dogoditi je pad, ipak je to burza. Ovisi o interesima ulagaca…. Ali kada didje q1, pokazatelji na mojedionice ce biti puni drugaciji, a imam strpljenja da to docekam. Tada bi trebalo ministra Marica prozvati na odgovornost zasto nije pricekao i mozda cak pitati tko je te dionice kupio, jer moja pretpostavka je do ljeta barem 7. Dosta sam ovdje i jako pratim sva dogadjanja. Normalan covjek po meni bi to prodavao kad cijena duplo poraste, ipak je to skoro pola milijuna kuna, no kada si politicar, nisi odgovoran za to, a niti svjestan jer nikad nisi radio za placu i znao kaj je to nekaj zaradit. Sva sreca kaj nismo Kina ili Japan