OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dionica je rasla zbog pripajanja H1. ova vijest o odgodi odobrenja sigurno nije dobra

Ovakav nalog jos nisam vidio a da je stvaran i da nije skriven. Haha 35 tkm do 3,75

dionica je rasla zbog pripajanja H1. ova vijest o odgodi odobrenja sigurno nije dobra

Zasto milite da nije dobra?

Ma daj , ozbiljno !!?? :O

Veseli me raspolozenje na burzi nakog jako dugog vremena vidi se da ima vise novaca nego papira neka zaradili svi vi skupa bezobzira kako jer ce se to i tako preljevati kasnije i u druge dionice 🙂

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Ja dokupio na 3,82 i zahvaljujem se anonimnom kamikazi.

Stalno se nešto čeka, AZTN, pa FI, pa pripajanje,pa prodaja…

AZTN- pad
Sad FI ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Stalno se nešto čeka, AZTN, pa FI, pa pripajanje,pa prodaja…

AZTN- pad
Sad FI ?
[/quote

Koji pad , o čemu vi pričate? Pa danas pri kraju ludo skidanje sa aska .

Odgoda AZTN-a nije bio pad, bila su nekoliko prodavača sa jako velikom količinom, i par drhtavih ruku s te strane, i nekoliko sreckovica kaj ih je dobro poklopilo. Nazalost, ja sam dan ranije jos ja 3,9 usao, ali nema veze jer sam siguran u svoju investiciju i daljnju prodaju.

Ja dokupio na 3,82 i zahvaljujem se anonimnom kamikazi.

Možda od mene, ja sam prodavao na 3,82.
Ako si zadovoljan, a vidim da jesi, nemaš se nikakvog razloga drugima podsmjehivati.
Uživaš, i veseliš se za svoj račun.
Svako dobro.
Meni je dobro.

Ma uopće se ne podsmjehujem jer svako ima svoju računicu a iako sam u debelom plusu mislim da sam daleko od prodaje.
Možda uspiš opet ući jeftinije od tih 3,82.
Sretno!

Odgoda AZTN-a nije bio pad, bila su nekoliko prodavača sa jako velikom količinom, i par drhtavih ruku s te strane, i nekoliko sreckovica kaj ih je dobro poklopilo. Nazalost, ja sam dan ranije jos ja 3,9 usao, ali nema veze jer sam siguran u svoju investiciju i daljnju prodaju.

koliko je od ovih koji su “sigurni u svoju investiciju” pisalo na forumu kad je Optima bila 1.5 kuna?

New Report

Close