OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja bi vam savjetovao da sve prospete po bidu istog trenutka.

(Imam OPTE i na bidu sam)

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

@crobiz16, ili koji već jesi.
Tvoj se odgovor, čini dobrnonamjeran.
Hvala.
Ja nemam nikakvih problema sa OPTE, ja samo provociram da se iskažu junaci.

Imate dobro oko za dobronamjerne odgovore. Ja isto tako nikada ne provociram. lp

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

OT-OPTIMA TELEKOM d.d. – Obavijest o produženju roka -AZTN

@abc1 niste ma valjda poslusali i sve prosuli po bidu?

Ode k/p u vrit (ilitiga postao realan jer je legenda maknula masivni nalog na 1,5kn)

a di je kupnja? aztn? 😉 neki panicar ce ovo pokidat do 3 kn 🙁

Bit ce dobri ulazi na 4+ opet 🙂

Hvala, dokupio jos danas neka se nade za sljedeci tjedan 🙂

ne mari za male stvari i ostat ce male

da to nije počeo prodavati onaj majstor sa 173.000 komada koji je par puta šetkao nalog oko 5 kn?

Ignore: KressoM, delux

Tko god da prodaje, kupujmo !

Koga je posralo, vec u srijedu ce omastit brk je je izvjece. A posto aztn-a nema jos 3 mjeseca, a q1 je za 2, bit ce lijep skok. Psn-a rati vise nema. Ja je nema sanse da bi sada prodavao. Steta kaj se nisam na kupnji postavio. Majstor je oko 35 tkm prodao u šusu. Hehehe

da to nije počeo prodavati onaj majstor sa 173.000 komada koji je par puta šetkao nalog oko 5 kn?

htijeli su protrest malo ali ne ide kao prije, plasljivac na 3,88 riskirali 35 tis kom da uplase i spuste cijenu kad ono prodaja se bas i ne spusta. hvataju jos dok mogu 🙂

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close