JohnnyMB a šta se ti sekiraš?
Ovca je uvijek bilo pa i šišanja i udaranja glavom poslje.
Svi moraju proći tu školu a predpostavljam da su počeli i novi neiskusni ulagači dolaziti., pa ustvari i ne čude takve reakcije.
Jedno je sigurno….. makar smo svi mršavi !
Prvo smo trčali kupiti dionicu, sada trčimo riješiti se dionice, prvi put nakon puno dana prodaja premašuje kupnju….ovo je vrhunska zabava, samo nije besplatna
Hahaha, na koliko si se postavio na kupnju?
Dok je 2,8 bila, nije bilo H naloga tako velikog ko ovaj sada na 46 000.
Steta sto i ja nemam opte.
Izmrsaviti moram pod hitno.
Stavi se na kupnju imas ih koliko hoces na prodaji
Ma to sad svi koji su preko 4 sigurno prodaju. Hehe. Bilo je i onih koji su pisali da pada na 2 kad je na 2,7 bila u nadi da kupe. Ulaz je kako vidimo svima dobar bio. Naravno, i ja sam danas iskoristio priliku za dokup.
Prvo smo trčali kupiti dionicu, sada trčimo riješiti se dionice, prvi put nakon puno dana prodaja premašuje kupnju.…ovo je vrhunska zabava, samo nije besplatna
to je samo prividno zbog onog naloga od 173.000 komada koji se danas opet pojavio na prodaji na 5 kn pa će kroz neko vrijeme opet nestati…tako da je realna količina na prodaji oko 160.000 komada, što je dosta manje nego je bilo u zadnje vrijeme kad je bilo preko 200.000 komada (bez tog velikog naloga)
Prvo smo trčali kupiti dionicu, sada trčimo riješiti se dionice, prvi put nakon puno dana prodaja premašuje kupnju.…ovo je vrhunska zabava, samo nije besplatna
to je samo prividno zbog onog naloga od 173.000 komada koji se danas opet pojavio na prodaji na 5 kn pa će kroz neko vrijeme opet nestati…tako da je realna količina na prodaji oko 160.000 komada, što je dosta manje nego je bilo u zadnje vrijeme kad je bilo preko 200.000 komada (bez tog velikog naloga)
[/quote]
A kolika je realna kolicina na kupnji?
@crobiz
ma to samo psihološke igrice s količinama na K/P, realno je bitno samo koliko je do blokade prema dolje ili blokade prema gore, sve ostalo su priče za malu djecu