@pemar (pernar, kaj znam, kaj več)
A ti bi da sve bude ziher? Onda ih tuži, tu Burzu ulagače,i HANFU, Državu itd….
Nego, ja sam sa nekog tuluma pa baš i nisam pri zdravoj.
Ako su se Zaba I HPB usaglasile oko OPTime, zar nije HPB sada jedina važna za H1?
H1 je posljedica upravljanja B(zašto veliko B ?) jednog predsjednika uprave, a šta ćeš, pa sada taj jad odlučuje o svemu?
Vidim bio je dobar tulum 😂😂😂
Ja sam samo komentirao..a kaj ako ne padne cijena na razinu koju je spomenuo airfire….kako ce onda u kupnju i na kojim razinama.
Sto se same Optime tice…ja nemam nikakvih problema….osmjeh na licu
Daj se ti nama oporavi od tuluma i vrati na diskusiju
Ne trebate se puno obazirat na to što g. pemar piše, i tako možeš pročitati samo gluposti …
Ne trebate se puno obazirat na to što g. pemar piše, i tako možeš pročitati samo gluposti …
Hahahhahahaha
Jesi ti onaj lik koji je rekao da Opt vrijedi ni manje ni vise nego 1,70kn?
Onda u sljedecem postu da Opt ima 400m kn kredita
Pa zatim neke nebuloze oko obveznica…tzv obveznica iznenadenja…..nemas pojma kolki ti je dug sutra 😂😂😂😂
Vjerujem da je vama iz NASAe vrlo tesko komunicirat s nama obicnim ljudima
…probaj sa Hawkingom ili eventualno Sheldonom….mozda te oni shvate
Posaljem ujutro upit na AZTN pa cemo vidjeti sto ce reci.
I šta kaže AZTN? Kada će objaviti odluku?
Dobili su hrpu upita, i trenutno razmatraju na koji način bi odgovorili na njih a da budu u skladu s zakonom o pravu na pristup informacijama. Strpljenja traže 🙂
[/quote]
Cekam odgovor…
Gospođa iz AZTNa koja mi je prije odgovarala na upite mi je ovo poslala:
“Internim dogovorom, sve upite koji se odnose na postupke u tijeku, obradjivat cemo sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama.
Stoga sam Vas upit proslijedila kolegici povjerenici koja obradjuje takve upite.”
Meni je smiješno kako se tu licitira s nekim određenim datumom, a to uopće nema nikakvo uporište u vrednovanju ni odlukama.
Tko je od vas bio na skupštini prije par tjedana?
Nitko, a tu se kunete u vrijednost i iznosite kategoričke stavove.
Na koncu, i čemu žurba ?
Ugodnije je kupovati dionicu po 3,90, nego trčati za njom na 4,20…. kako se desilo pred nekoliko dana.
Nije valjda da baš svi kupujemo na rok dan- dva ?
Možda su se (baš, slučajno, na gablecu sreli, ono, fileki, vajn gulaš …)
Sigurno jesu bili na gablecu,, godinama sam ponešto znao o tome, sada ne znam tko je platio taj gablec.
[/quote]
Cekam odgovor…
Gospođa iz AZTNa koja mi je prije odgovarala na upite mi je ovo poslala:
"Internim dogovorom, sve upite koji se odnose na postupke u tijeku, obradjivat cemo sukladno Zakonu o pravu na pristup informacijama.
Stoga sam Vas upit proslijedila kolegici povjerenici koja obradjuje takve upite."
[/quote]
Uffff ako će se držati zakona, odgovor ćeš dobiti za 15 dana !