A gdje nam se žuri ?
Istina je da je vrijeme novac, ali je istina i da se sve stvari dešavaju onima koji ih imaju strpljenja dočekati.
vrlo izvjesno da hoće….a to onda znači pad cijene prema 3 kn
[/quote]
Aha a ask se skida nemilo
Ovo je bolje od napetice, gledanje u monitor kroz par minuta, na Opte.
Trenutno kupnja polako daje popust, lipa po lipa dolje…. kupnja se ukopala i drži poziciju.
Nisam ni na kupnji, ni prodaji, samo gledam i zabavno je.
A gdje je točno propisan rok očitovanja AZTN-a?
Radi se o slučaju za koji je bilo potrebno izvršiti dodatne mjere izračuna utjecaja koncentracije i mene ne bi iznenadilo da sam taj proces još potraje, osim ako nije propisan točan datum ili vremenski period u kojem se agencija baš mora očitovati. Pa bi to baš trebalo biti danas ili najkasnije sutra.
AZTN je 14. studenog 2016. izvijestio javnost da je pokrenuo drugu fazu postupka ocjene koncentracije HT/Optima. Agencija bi odluku trebala donijeti u roku od tri mjeseca od dana pokretanja postupka na drugoj razini. Kada su potrebne dodatne analize i vještačenja, Agencija rok može produžiti još za tri mjeseca.
Nema veze hoce li produziti ili ne, moraju se danas ocitovati i izvjestiti javnost o stanju predmeta.
Slažem se, i logično mi je da ako će produžiti da bi to objavili već danas ako je danas rok, ali opet logičnost, jel ? 🙂