Jučer je bilo očito da treba predaha. 50% u tjedan dana je dosta. Sada ćemo malo još roniti a onda ćemo vidjeti što će AZTN odlučiti i,kud
Što god AZTN odluči ona će gore, to zaista nije problem shvatiti. Al nekima očito jest.
[/quote]
Na temelju čega će još gore ako AZTN odluči za još naredne četiri godine prepustiti upravljanje optime ht-u? Pa dionica nema fundamenata, ovo je čisto špekulativno napucavanje da će AZTN donijeti odluku da se ht mora riješiti optime, a ako se to ne dogodi bit će ovdje slobodan pad…
kupnja se naslagala, počelo je lupanje po asku lagano, vraćamo se nazad
opet se osjeća miris 4,xx kuna u zraku 😉
neznam, vidim da se kupnja navlaci prema gore,netko sa skrivenim nalozima hoce da si stvori kriticnu masu za istovar, kontam da bi sa 10-15 t kom. spustio na 3,7-3,75
neznam, vidim da se kupnja navlaci prema gore,netko sa skrivenim nalozima hoce da si stvori kriticnu masu za istovar, kontam da bi sa 10-15 t kom. spustio na 3,7-3,75
pa što onda ne prodaš? kupnje ima pa prema tome-navali! (naravno, AKO još uopće imaš dionice OPTE) ;-))
trenutno se ovdje igraju igrice. prodaja bježi, kupnja siroto lupa po asku. može potegnuti i prema gore i prema dolje svaki tren sa većom svotom
@Mr.Pong
Po čemu nema fundamenata za cijenu od 4 kn? Jel uredno plaća svoje dugove? Plaća. Jel ostvaruje dobit? Ostvaruje. jel se nalazi u sektoru gdje slijedi okrupnjavanje, ili će bit kupljena ili će ona nekog kupiti? Nalazi. Stvarno mislite da joj je budućnost tako loša da ne vrijedi 4 kune?
pa što onda ne prodaš? kupnje ima pa prema tome-navali! (naravno, AKO još uopće imaš dionice OPTE) ;-))
[/quote]
ja ne zelim prodat vec kupiti, ali zasto da je placam vise kad kontam da ide nize, pa iznosim svoja razmisljanja na forumu, prema mom opta ide na 10-12 kn do kraja godine
10 kn po dionici, 63 milijuna dionica u opticaju, to je kapitalizacija od 630 milijuna kuna.
Jesam li ja to dobro množio ?
Vrijedi li to toliko ?
KODT ima tržišnu kapitalizaciju oko 420 milijna kuna, zarađuju 120kn po dionici, a Opte 0,33 n po dionici.
Kod kojih si ti brokera? Ja kod Agrama ne mogu na streameru toliko gledat bilo kupnje bilo prodaje….