OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma to jedan ili par mlatimudana prosipaju novac bezveze i očito više ne znaju što će i kako će. Mislim da im je posao bio jalov i da se stvari nisu odvile kako su očekivali. Ha, ide, ide, dok se ne polome zubi.

Evo kao i na INGR igre bez granica, krece omiljena pucka predstava “Ni na nebu ni na zemlji” ilitiga njezina burzovna adaptacija “Ni po bidu ni po asku”.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Ja se povukao sa kupnje idem na prodaju, mirise mi na neku korekciju malu, dovoljno za dokup

hahaha…pa lupi onda po kupnji, ne znam što čekaš??

Ignore: KressoM, delux

neznam sta da radim , po nekom mom videnju ide na 3,60-365, ali to je moje videnje grafa, cekam da vidim 🙂

ne mari za male stvari i ostat ce male

Mi moze reci netko tko ima vecu dubinu pregleda od 30 naloga, gdje su najveci nalozi na kupnji? Ja vidim do 3,44 i izbrojao oko 100.000 komada a vidim da ih je ukupno 350.000. U kojem grmu lezi zec?

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Kako lijepo poslagani na prodaji po rasponu od 1 lipe 🙂

Mi moze reci netko tko ima vecu dubinu pregleda od 30 naloga, gdje su najveci nalozi na kupnji? Ja vidim do 3,44 i izbrojao oko 100.000 komada a vidim da ih je ukupno 350.000. U kojem grmu lezi zec?

179000 je na kupnji od 1,00 do 1,50 kn.

200 000 je ispod 2,50kn i tu su samo da psiholoski drze cijenu. po meni ide korekcija kad se oni maknu, sto i nije lose. cekam vlakic izmedu 3,50 3,60

crobiz
od 3,40-3,00 gap, ispod 2,70 isto do 2,50 ima 150 000 kom. 110 000 kom na 1,50kn.

Hvala momcima na informaciji.

Cim jedan udri po kupnji, stado slijedi. I obrnuto vrijedi.

krenulo prema dole za sada, i mislim da idemo do 3,60

ne mari za male stvari i ostat ce male

Misim da ovi šta dva dana kupuju oko 4 kune da neće dopustiti pad do 3,50., kao šta neki tu navijaju.
Sumnjam..brzo ide odluka AZTN-a pa FI pa ćemo viditi čija majka crnu vunu prede 🙂

New Report

Close