OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brutalno 🙂 Profesionalac.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

istresanje malih paničara opet uspješno odrađeno, sad nazad preko 4 kn ;-))

Ignore: KressoM, delux

ak završi iznad cca 4,15 ide se i sutra malo gore ,,, ak bu tu oko 4 sutra oko 3,5-3,6… al ništ strašnog

pepe7

Konstantan rast traje ovdje već mjesecima a započeo je na kunu i pol.

Ne znam koju ste dionicu gledali, ali ovdje je cijena oko 6 mjeseci bila u rasponu 2.65-2.85. Nije tu bio nikakav konstantan rast

Ja se povukao sa kupnje idem na prodaju, mirise mi na neku korekciju malu, dovoljno za dokup

ne mari za male stvari i ostat ce male

Pitanje za iskusne: mislite da ce biti promjena u TOP10 ili je ovo nova, ali poboljsana INGRA aka INGRA 2.0?

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

A zasto bi moralo biti promjena u top 10?

Nije bas tako puno dionica protrgovano zadnjih dana.

1,65 milijuna protrgovanih dionica u zadnjih 5 trgovinskih dana je skoro 2,5% firme. Nije bas zanemarivo.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Van top 10 ima oko 15 miliona dionica. I prema postovima ovdje, ljudi su vise puta prodavali/kupovali u ovom rastu i tako pravili promet. Sumnjam da ce biti promjena u top 10.

znam na sta ciljas, ali OPTE i INGR se ne mogu usporedivati.

Sigurno da se ne mogu usporedjivati. Ali ako je “mentalitet” malih dionicara slican, bit ce i ovdje jos iznenadenja.

leo
firme se ne mogu uspoređivati, ali ova dva-tri dana na opte i zadnji val na ingri (rast do 5,73 i kasniji pad) su savršeni blizanci.
ask/bid veli brutalno profesionalno. bome jest!

Samo mi nije jasno gdje su sada oni sto su skidali po asku kao da nema sutra kad im se sada nude dionice na asku ispod dnevnog prosjeka. A nisu mi ni jasni ovi sto su prosipali po bidu po 3,81 a sada nece prodati po 3,92. Naravno, sve bez ijedne nove informacije tokom dana. Njusim svjezu popodnevnu Ingru.

New Report

Close