OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čestitke imaocima.. neki dan sam držao prst na okidaču na 2.90.. uffff kakav propust

nije sve tako crno

Izvješće je 22.2.

netko veći ulazi u OPTE i to zadnjih par dana jer mali ne kupuju ovako beskompromisno skidajući s prodaje…ovo je kao da ide burzovna ralica i skida sve s prodaje

i što je dobra fora- trejderi kad izađu više ne mogu natrag po manjoj cijeni nego samo po višoj, pa vi trejdajte ;-))

Ignore: KressoM, delux

@ avax10
Problem je jedino što se odnekud pojavilo previše onih koji žele prodati.

@trial
to je opet trešenje drva kao jučer da mali prodaju po bidu, već viđeno

ovo je zaista odlično, vrhunska borba, kao da sam u areni 🙂

ovo je pravi rat,OPTimisti imaju privilegiju prisustvovati,nije dugo viđeno

netko veći ulazi u OPTE i to zadnjih par dana jer mali ne kupuju ovako beskompromisno skidajući s prodaje…ovo je kao da ide burzovna ralica i skida sve s prodaje

i što je dobra fora- trejderi kad izađu više ne mogu natrag po manjoj cijeni nego samo po višoj, pa vi trejdajte ;-))

podsjeća na blogera, prodao je RIVP-a za 2 mil. ne bi me čudilo da se odlučio za ovo, njuši dobru i brzu zaradu

Ovo je žešća profesionala. Gledam i plješćem. Izbijanje svake drhtave dionice sa oscilacijama i malo po malo penjanje prema gore, vrh.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

za sad OPTE drži skoro 50% prometa na ZSE, koje je to ludilo,haha

To je ludilo. Tako bi trebalo biti na barem 10 dionica.

podsjeća na blogera, prodao je RIVP-a za 2 mil. ne bi me čudilo da se odlučio za ovo, njuši dobru i brzu zaradu
[/quote]

Nema to veze s njime.

New Report

Close