dođe li u ovakvoj situaciji još i pozitivno FI , mogli bismo gledati pravu raketu
Zadnjih 7-8 kvartala je svako bilo pozitivno. Mislim da je uopce neupitno hoce li biti pozitivno. Nije vise Optima takva firma da ima crne rupe u poslovanju.
eto, ovako izgleda kad se pas (OPTE) pusti s lanca, totalno podivlja! pa ajde mu sad reci nek se malo smiri ;-))
p.s. trejderi su izuveni iz cipela, svi će se sad vraćati nazad po višoj cijeni
koliko me veseli rast toliko me i nervira hehe, taman kad sam htio uci jos skoci na 3,20 i od onda cekam povoljniji dokup 😀
ostali unutra samo dugorocni…ali oni su ionako kupovali iznad 10kn 🙂
bravo za opte..to bi bilo to za ovu turu top.
žestoko se trguje, moglo bi lako biti preko 500.000 dionica i preko 2 mil.kuna prometa :-))
treba se prilagoditi ovim novim trendovima, gradjevina pa sad OPTE… prije bi jedan dan rasta bio plafon, sad treba drzati dionicu malo duze 🙂
evo vec 3 put usao od četvrtka a kraj se ne nazire.
prešlo 500.000 komada! ali i prosjek je jako visok – čak 3,96 kn!
Danas sam htio prodat nekoliko tisuca komada, u sva sreca, tri puta se predomislio. Jucer isto tako. Stavio prodaju na 3,55, pa otkazao i stavio na 3.70, pa otkazao. Danas otkazao 3,82, pa 3.96, pa 4,12 i necu dok ne probije 5 kn nista prodavat. Target koji sam si zadao je od 7 na vise. No najiskrenije, nisam mislio da ce probit ove razine bar do q1, a sad ce barem po meni sve pomice. Vidit cemo dokle ce ici. Divlja vec drugi dan.
Danas sam htio prodat nekoliko tisuca komada, u sva sreca, tri puta se predomislio. Jucer isto tako. Stavio prodaju na 3,55, pa otkazao i stavio na 3.70, pa otkazao. Danas otkazao 3,82, pa 3.96, pa 4,12 i necu dok ne probije 5 kn nista prodavat. Target koji sam si zadao je od 7 na vise. No najiskrenije, nisam mislio da ce probit ove razine bar do q1, a sad ce barem po meni sve pomice. Vidit cemo dokle ce ici. Divlja vec drugi dan.
pametno, zašto se vraćati skuplje nego si prodao