OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dođe li u ovakvoj situaciji još i pozitivno FI , mogli bismo gledati pravu raketu

Zadnjih 7-8 kvartala je svako bilo pozitivno. Mislim da je uopce neupitno hoce li biti pozitivno. Nije vise Optima takva firma da ima crne rupe u poslovanju.

eto, ovako izgleda kad se pas (OPTE) pusti s lanca, totalno podivlja! pa ajde mu sad reci nek se malo smiri ;-))

p.s. trejderi su izuveni iz cipela, svi će se sad vraćati nazad po višoj cijeni

Ignore: KressoM, delux

koliko me veseli rast toliko me i nervira hehe, taman kad sam htio uci jos skoci na 3,20 i od onda cekam povoljniji dokup 😀

ostali unutra samo dugorocni…ali oni su ionako kupovali iznad 10kn 🙂
bravo za opte..to bi bilo to za ovu turu top.

žestoko se trguje, moglo bi lako biti preko 500.000 dionica i preko 2 mil.kuna prometa :-))

treba se prilagoditi ovim novim trendovima, gradjevina pa sad OPTE… prije bi jedan dan rasta bio plafon, sad treba drzati dionicu malo duze 🙂

evo vec 3 put usao od četvrtka a kraj se ne nazire.

prešlo 500.000 komada! ali i prosjek je jako visok – čak 3,96 kn!

sutra s ovakvim prometom gledamo 5,00, iako čisto sumnjam u ponavljanje prometa u ovolikom obujmu

Za kraj malo tuku po bidu ali neka im… koga s tim zavaravaju?

Danas sam htio prodat nekoliko tisuca komada, u sva sreca, tri puta se predomislio. Jucer isto tako. Stavio prodaju na 3,55, pa otkazao i stavio na 3.70, pa otkazao. Danas otkazao 3,82, pa 3.96, pa 4,12 i necu dok ne probije 5 kn nista prodavat. Target koji sam si zadao je od 7 na vise. No najiskrenije, nisam mislio da ce probit ove razine bar do q1, a sad ce barem po meni sve pomice. Vidit cemo dokle ce ici. Divlja vec drugi dan.

tako majstori to rade,kad odluće da im je dosta vratit će optu na 3kn

Danas sam htio prodat nekoliko tisuca komada, u sva sreca, tri puta se predomislio. Jucer isto tako. Stavio prodaju na 3,55, pa otkazao i stavio na 3.70, pa otkazao. Danas otkazao 3,82, pa 3.96, pa 4,12 i necu dok ne probije 5 kn nista prodavat. Target koji sam si zadao je od 7 na vise. No najiskrenije, nisam mislio da ce probit ove razine bar do q1, a sad ce barem po meni sve pomice. Vidit cemo dokle ce ici. Divlja vec drugi dan.

pametno, zašto se vraćati skuplje nego si prodao

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close