OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BOOOOOM
pometeno sve do 4 kn! 🙂

p.s. na prodaji su ostali ostaci ostataka

Ignore: KressoM, delux

promet na OPTE je prešao milijun kuna 🙂

neko i dalje agresivno izlazi. ne znam je li u pitanju raiffaise, hanža ili netko treći, ali nadam se da nakon ovih novih 27.000 komada prestaju sa iskrcavanjem pa da i mi potegnemo po 20-30%

neko i dalje agresivno izlazi. ne znam je li u pitanju raiffaise, hanža ili netko treći, ali nadam se da nakon ovih novih 27.000 komada prestaju sa iskrcavanjem pa da i mi potegnemo po 20-30%

ali netko agresivno i ulazi, već preko 300.000 komada je danas poskidano uglavnom s prodaje

teško danas preko 4 kn, nagomilalo se toga…

Teško, teško, ako ne i nemoguće… :p

Jel su napokon svi trejderi istreseni iz gaca?

Valjda sada dionice drzi vecinom oni koji znaju koliko vrijedi.

Pazi, nakon ovolikog rasta, prodaja nikakva:

42k komada do 4.9

Šta ste se toliko okomili..ne stigne se ask pokrpat a već ga neko podere.

promet je za sad 328.000 komada OPTE
bude li i sutra sličan interes za kupnju, razgovrat će se o razinama OPTE od preko 5 kn (moje mišljenje)

teško danas preko 4 kn, nagomilalo se toga…

Teško, teško, ako ne i nemoguće… :p
[/quote]

nisam računao i na nagomilanu kupnju :)))

promet je za sad 328.000 komada OPTE
bude li i sutra sličan interes za kupnju, razgovrat će se o razinama OPTE od preko 5 kn (moje mišljenje)

Uskoro ce se ovdje pričati i o nominali (moje mišljenje)

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Fundamenti ili ne na ovoj burzi sve raste najbolje na temelju glasina i umrezenosti vodećih igrača. Kritična masa je postignuta na ovoj dionici. Jutros su nam malo zrnje prosipali samo 3 minute i skala se je drastično promjenila.Odmah pokrpano,svaka čast i pozdravljam rast. A sutra ???

ovo sve skupa djeluje dosta dobro, velike se količine trguju, promet je velik, a kupnja je i dalje stabilna. tko god da kupuje, izgleda da su mu targeti puno viši od ove cijene… dođe li u ovakvoj situaciji još i pozitivno FI , mogli bismo gledati pravu raketu

New Report

Close