Ja se taman ukrcao u četvrtak po 2,87 i od onda samo raste i raste.
Koji pogodak, čestitam i drugim dioničarima.
ako bi kupci htjeli kupiti cca. isti broj dionica kao jučer,imat će težak zadatak jer za sad je 80.000 komada poskidano s prodaje, a ukupna prodaja je još samo 100.000 komada.
uskoro bi mogla nastati nestašica dionica OPTE, pogotovo na ovim razinama, ali oko 6-7 kn bit će opet količina na prodaji 😉
sad se sam sebi smijem , ulazio ovdje izmedju 1,6- 2 , mislio kako sam super posao napravio kad sam prodao na 2.6 , zaradio lijepu lovu ,,,,
ulazio u nesto drugo , takodjer dobro, da bi napokon napravio svoju kalkulaciju kako treba i ponovno ulazio na 2,68 ( prosjek ) ali s manjom kolicinom novaca.
pouka, : od trejdanja nema nista, ako odlucis i shvatis da nesto vrijedi , onda ostani u dionici godinu dvije
cestitke onima koji nisu pokleknuli u trejdanju .
sad bi mogl korekcija i prilika za nadokupit?
a možda bude i metla do 4 kn 😉
pa i nije neka količina ispod 4 kn, to je pola od onoga što je danas poskidano s prodaje u sat i pol trgovanja
haha, vjerovatno kao i jučer
tako to rade iskusni – malo su protresli stablo i mali su im odmah podarili dvadesetak tisuća dionica po kupnji 🙂
opet skidanje 30-ak tisuća komada s prodaje, do sada oko 235.000 dionica. bogami kupci su gladni ovih dionica, a do kraja dana napeto čekamo pada li 4-ka već danas ili sutra? 🙂