OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oko 70.000 komada je na kupnji iznad 3 kn, sasvim dovoljna potpora da cijena za idući tjedan ostane iznad psihološke granice

Ignore: KressoM, delux

moralo bi i bolje od ingre, ingra je rasla jer je direktor kupio dionice po 3,5 kn…a ovdje ima puno ozbiljnijih razloga za rast, zar ne?

Ignore: KressoM, delux

Ako bi gledali poslovanje kao uzrok rasta onda bi mi trebali imati vec dvije blokade

Ima, oni ovdje ostvaruju dobit i rade (bit će fi uskoro), a ingra je milijardu u minusu…

Čini se da se kupci na 1,5 _ 2,0 kn ne šale..

Planiraju kupiti na tim razinama oko 100.000 komada

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Misle da time djeluju na psihu ostalih (možda i da), a pošto su stalno s takvim nalozima prisutni, zanima me kaj rade s tim mrtvim kapitalom? Kakve im koristi…. Zar nije bolje onda probijati i prodavati pa 2, 3, 4 posto dnevno u džep… Ili sam samo ja blesav….

neki očalinko iz rajfa se nakeljio, srećom drugi tjedan će nažalost zaraditi više. oni pobjeđuju i kad gube.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ok zadnja rata duga je plaćena po obavezama proizašlim iz PSN-a.
Sad svako daljnje izvješće biti će iskazana u dobiti plus rate tog duga.
Jel zna netko koliko je ta rata opterećivala dobit po kvartalu?

mislim 15 ili 18 milja, zadnja rata plaćena u studenom ili prosincu
https://www.optima.hr/system/document/pdf/678/kvartalno_izvje__e_2016.pdf

dan je pametniji od noći!

Dakle rata bi bila dva puta godišnje a ne kvartalna kako sam ja mislio ako se ne varam.
Svejedno dosta je to opterećivalo financije a sad će taj novac ostajat kao dobit.

31.12.16. Zadnja rata od 15 mil.

na kupnji cca 100k komada do 3.

Ljudi su ocito zanteresirani za ovu dionicu.

Jos uvijek veliki value…

Slijedeci tjedan nove informacije od stran AZTNa vezano za pripajanje.
Hoce li biti odgoda odluke ili ce napokon nesto odluciti.

New Report

Close