OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo mene . ja i dalje pjevam …..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

nesto se zaradilo od jucer bez obzira na belupove balone 🙂

a sad treba poceti skupljati ponovo posto je ovo endless game.

moram priznati da nisam očekivao ovoliku korekciju, ali ne brinem se za dugoročni rast ovdje

Napokon smo probili 3,00kn. Ova dionica ima potencijala da napravi dobar rast bilo rješavanjem dugova, bilo preuzimanjem od drugih “velikih igrača”. Čeka nas blistava budućnost za dioničare Optime.

korekcija je uvijek zdrava, a sad ak nekom ova cijena nije dovoljna u odnosu na jucerasnju, ne znam kaj bi rekao.

nece opte niti bilo koja druga dionica doci sa 1.4 kune do 7-10 ( koliko se nadamo, druga prica dal ce ikad bit na tim cijenama ) pravocrtno prema gore, normalno je da malo raste , malo pada i tako u krug, kao pas kad ide u setnju , ne krece se pravocrtno , nego jurca sim pa tam 🙂

Odlican rast – realno, sve po ocekivanjima.

Kakva god odluka AZTNa bila, rast ce se nastaviti jer kako god odlucili za Optimu je dobro.

Odluka je ustvari bitnija za H1 i HT nego za Optimu.

raiffeisen izlazi masovno na ovim razinama i to nam je jedina prava kočnica momentalno

Mislim da ce biti rijesen unutar slijedeca 2 tjedna sigurno. Taman do financijskog izvjesca. 😀

Ne pita rajf ni cijenu nit prati kvazi tehničke otpore, oni samo znaju jeftino prodati, baš se Bakić dotakao takvih u svom posljednjem postu… riješavali se RIVP po 12-14 kn a gle danas.

Uglavnom dok je ovih unutra nema ničega. Ničeg nema.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

ako su naše pretpostavke točne (da je većina toga njihovo) onda će im samo danas otići minimalno 2/5 ukupne količine, a mislim da im onda ne ostaje više od 300.000 komada što bi se trebalo prosuti već u sljedećem tjednu

ostane li OPTE danas iznad 3 kn, znači da je konačno puštena s lanca….a onda je realno razmišljati o osjetno višim razinama cijene od ove 🙂

Ignore: KressoM, delux

Optima ruši građevinski sektor. Odličan početak rasta, veliki volumeni i rast ispod 10% pa svi stignu kupiti ulaznice još danas. Za pon ne garantiram…

New Report

Close