navlakuša ili ne ali ova navlakuša uspostavlja nove smjernice, 3 kn postaje potpora a ne otpor.
Neće biti plača sigurno. Naprosto jer ova priča ima solidan potencijal i solidan fundament. Ovo nije bankrotirani građevinac. Al činjenica je da se netko trudi dolje držati cijenu, al mislim da će ga uskoro tržište pregaziti. Nitko tu nema više od 2-3 milijuna kuna dionica da bi mogao štopati unedogled.
nemože se ovdje ozbiljan rast ostvariti bez par miliona kuna prometa, ovo je još jedan uzlet i navlačenje i slijedi opet čini se pad. ozbiljan rast će ići skupa sa rastom prometa. sve je ovo sitno
nemože se ovdje ozbiljan rast ostvariti bez par miliona kuna prometa, ovo je još jedan uzlet i navlačenje i slijedi opet čini se pad. ozbiljan rast će ići skupa sa rastom prometa. sve je ovo sitno
ne može ovo, ne može ono, ali činjenica je da dionica raste .
kolega, 20% u tjedan dana je vrlo ozbiljan rast a održivost ne bi trebala biti upitna pogotovo uslijed aktualnih događanja
kolega, 20% u tjedan dana je vrlo ozbiljan rast
[/quote]
nadam se da će biti stabilan i nije u tjedan nego u dva dana
ja preferiram rast dvije stepenice gore jedna dolje i tako svaki dan, tada je rast siguran a ne špekulativan
244 kom je barem uvjek stabilan na prodaji 🙂 već sam se pitao gdje je haha