OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nakon uzimanja profita na građevinarima, keša je više nego blata na cestama ovih dana 🙂

pritisak?
http://hr.seebiz.eu/tomaskovic-nadam-se-da-cemo-ubrzo-preuzeti-h1-telekom/ar-149902/
hell no!

Mislim da je to gotova stvar, sto me kao dionicara Opte veseli, jer je H1 dobiven za bagatelu.

Ali iskreno takva odluka nema smisla i normalno je da se Vip buni. Pogotovo veseli i Tele 2 koji je naglasio da trenutno nema akvizicija na kojima radi ali da snimaju situaciju u regiji i trzistu.

S obzirom da je Opta ‘stala na noge’, uredno servisira obveze, posluje s dobiti…zasto HT ne proda Opte sukladno prvotnom odobrenju AZTNa, a onda neka preuzmu upravljanje H1 kao samostalnoj kompaniji, kada im nije do korisnika, trzisnog udjela i prihoda nego do ‘drustvene odgovornosti’ i naplate svojih potrazivanja?

Zasto nitko ne spominje 220mil. eur. sto europa daje za sirokopojasni internet, mislim da ce i optima tu omastiti brk 😉

ne mari za male stvari i ostat ce male

ja sam prije tjedan dana napisao da niti ZABA niti HPB neće svoje udjele dati bagatele
cijena će ići bliže 10 kn nego 3 kn, u to sam siguran, jer o tim dionicama kojima su vlasnici mogu kalkulirati i9 čekati cijenu i polagano pregovarati
ne ovisi im poslovanje o ovoj dionici tako da imaju vremena dok se ne pojavi kupac koji ovo hoće realno kupiti
mogu čekati i dvije tri godine dok se ne riješe dugovi obje tvrtke

dan je pametniji od noći!

OPTE više nema dugova

dugova iz poslovanja ima, ali nema više obveza po PSN-i, no može ih servisirrati iz poslovanja i ostvariti prihode

dan je pametniji od noći!

kolega Iva09, pretpostavljam da mislite da se obveze mogu pokriti iz prihoda, a uz to i ostvariti dobit

Žustra panel rasprava o brzini interneta, akvizicijama…

“A onda je tu idiličnu, već uvriježenju kurtoaziju, Tomašković prekinuo, kada je pohvalivši se uspješnom HT-ovom akvizicijom Crnogorskog telekoma povukao paralelu s hrvatskim tržištem. Izjednačio je Vipnetovo preuzimanje Metroneta s Optiminim preuzimanjem H1 telekoma.

…dizu se tenzije.

H1+Optima imaju veliki broj korisnika. Da se ne lazemo, svi od ovih na panelu bi bili jako sretni da ih imaju.

H1 i Optima su zadnji komadi tržišta za koji se bore, naravno da bi bili sretni da ih imaju

H1 i Optima su zadnji komadi tržišta za koji se bore, naravno da bi bili sretni da ih imaju

imali ih ili nemali, ništa bitno im se tu ne mijenja jer je to odnos davida i golijata

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Jedino logično po meni je da TELE2 preuzme H1 i Optimu. To mu je jedino preostalo ako želi ostati na našem tržištu i konkurirati VIP-u i HT-u. Moraju objedinit kompletnu uslugu Internet, televizija, mobilno. Ht ima to sve, VIP isto kupnjom Bneta i metroneta, ne znam što TELE2 čeka.

New Report

Close