OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemam dionice Optime, ali vezano je za industriju, danas mi je postojeći operater ponudio 100% nižu cijenu za 3D paket kada sam htio otići konkurenciji, nevjerojatno koliko cijene idu dole

I sada imaš sve zabadava? 🙂

nemam dionice Optime, ali vezano je za industriju, danas mi je postojeći operater ponudio 100% nižu cijenu za 3D paket kada sam htio otići konkurenciji, nevjerojatno koliko cijene idu dole

Najlakše je raditi posao sa negativnom maržom. To smo se uvjerili na Optimi, H1, Metronetu….

Ako je ponudio 100% nizu to u svakom slucaju znaci 0 kn. Izadi iz dionica i uzmi paketa kolko god mozes i preprodaj…

Salim se naravno….🖒

Ne zelim ispasti zajedljiv ali pretpostavljam da vam je cijenu smanjio za pola, znaci za 50%. S obzirom da tu pisemo o dionicama, s postotcima trebamo znati..

Imam samo jednu malu primjedbu…. Obzirom da HPB ima 52 % u H1, i činjenica da HPB ima 1, 16 % ( http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=OPTE-R-A ) u OPTE, bit će HPB ako se ovo izrealizira u prvih 6

pa HPB ce biti 3.

znači Marić (ministar) će to prodati vrlo brzo čekamo strateškog partnera za ulazak u Optimu, živi bili pa vidjeli, a tada cijena neće biti 4 kn, puno viša puno

dan je pametniji od noći!

To se ne zna, ali HPB radi jako dobro, a smatram da Marić nije lajavac, no možda će smatrati da je bolje prodati OPTE, i rasteretiti HPB, nego da prodaje HPB. Ljudi, 27 miljiardi dolazi na naplatu ove godine. Nekaj se prodati mora da se to zatvori. PTKM, HPB, i ostatak di su CERP i DUUDI.

100% je posljedica zaokruživanja, nije 100% nego 99% i nešto sitno, nije 0 kuna, nego 1 kuna, moje isprike što nisam bio precizan, nisam uključio vremensku dimenziju, prvih 6 mjeseci 1 kuna, drugih 6 jedna cijena, te preostalih 12 druga cijena, prosječno 63% popusta
Razlog zašto sam napisao 100% leži u činjenici da mi je nvejerojatno da mogu ići tako nisko, ovaj mjesec sam plaćao x kuna paket, a sljedećih 6 mjeseci ništa (6 kn).

Vodi se veliki rat, cijene na internetu više ne prolaze, i svi nude nešto ispod stola

Suštinski sam htio reći da će Optima vrlo teško privući nove klijente uz prihvatljivu profitabilnost, a mislim da nemaju kapaciteta da tako nešto daju

To ne znači da je trenutna cijena realna i da ne može biti značajno veća

Stvar je kome je dostupna usluga kojeg operatera i pod kojim uvjetima.

Kod mene recimo Optima nudi najbolji odnos usluga/cijena. HT je skuplji (plus su imali tehnickih problema dok sam bio na njima), Iskon ima losiji paket usluga, BNET nije dostupan…

Tako da Optima mi je najbolja opcija, a vjerujem da je i mnogim drugima u HR jednaka situacija.

100% je posljedica zaokruživanja, nije 100% nego 99% i nešto sitno, nije 0 kuna, nego 1 kuna, moje isprike što nisam bio precizan, nisam uključio vremensku dimenziju, prvih 6 mjeseci 1 kuna, drugih 6 jedna cijena, te preostalih 12 druga cijena, prosječno 63% popusta
Razlog zašto sam napisao 100% leži u činjenici da mi je nvejerojatno da mogu ići tako nisko, ovaj mjesec sam plaćao x kuna paket, a sljedećih 6 mjeseci ništa (6 kn).

Vodi se veliki rat, cijene na internetu više ne prolaze, i svi nude nešto ispod stola

Suštinski sam htio reći da će Optima vrlo teško privući nove klijente uz prihvatljivu profitabilnost, a mislim da nemaju kapaciteta da tako nešto daju

Ja mislim da trabunjas s očitom namjerom. Ili si prethodno imao star i nepovoljan ugovor ili je novi ugovor pisan “malim slovima” pa će ti oni sve to na kraju naplatiti ili se radi o jednokratnoj akciji sa nekim diskontom na početku ili jednostavno izmišljaš s nekom namjerom… al iskreno premise su ti bezvezne, a zaključak još bezvezniji.

Vanilla samo malo iskoristili tvoju nepaznju i nasalili se. Mislim da nitko nije bio zlonamjeran….barem s moje strane ne

Inace, vec smo pisali o tome kako traje borba za svakog pojedinog korisnika.
Upravo zato se ide u konsolidaciju jer dizes profitabilnost ili imas mogucnost nizih cijena..
I tu lezi kljuc…sto mislite kolko ce sutra nekome vrijediti 300tis korisnika….ja mislim da puno

Jos jednom sorry

New Report

Close