@ Kikac77
Ne treba vas prosvijetliti, sve je jasno onome tko imalo razmišlja. Milja i pol prometa u 2 dana do 3 kn (oko 7000 kom po 3 kn kupljeno), i sada da izlaze, hahahahah. Ja ću onda još dokupiti od svih koji su pametniji od mene samo da budem nesposoban i bedast.
Hvala Joka14 na linku
dakle, ako je H1 podcijenjen za 57% to je loše za H1 a odlično za Optimu, ne? znači da ćemo dobiti novu vrijednost uz diskont i to popriličan.. naravno, ako su Ćurkovićeve kalkulacije točne!
Izdavanjem ti 5,8 milijuna dionica povećava se temeljni kapital za samo 10% a dobiva se H1 sa svojih 100000 korisnika. Ispada da je Optima vrijednija 11 puta od H1. Usporedimo podatke o broju korisnika, prihodima… Da li je tu Optima vrijednija 11 puta?
Točnije, povećava se za 9,20%. Ali naspram svojih 500 miljiuna kuna prihoda, za tih 9,20 posto dobivaju godišnje još 250 milijuna kuna prihoda, znači povećanje od 50%!!!! Jeli jedino meni ovdje matematika jasna??????
i nešto malo duga za vratiti …
Ako su mogli do sada 60 mil godisnje plus imat dobit, onda ovo rijese kroz 2 god.
kolega i ja sam dioničar opte ali me povjest naučila štošta … tako da za sada samo mali dio držim a lako se natovarim kad procijenim da treba
nebi vjerovali ali odgovara mi i pad i rast
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 811.825 1,28%
prodali oko 72000 komada u utorak…oko 20% ukupnog prometa.