OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Kikac77
Ne treba vas prosvijetliti, sve je jasno onome tko imalo razmišlja. Milja i pol prometa u 2 dana do 3 kn (oko 7000 kom po 3 kn kupljeno), i sada da izlaze, hahahahah. Ja ću onda još dokupiti od svih koji su pametniji od mene samo da budem nesposoban i bedast.

pričati o oštrom iskrcaju s ukupnim prometom od 100 K kuna je sprdačina

Ignore: KressoM, delux

kakav nesrazmjer u trgovanju. iz dana u dan. zanimljivo

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/osnivac-h1-telekoma-zoran-curkovic-nadglasan-na-burnoj-izvanrednoj-skupstini-podrzan-plan-o-pripajanju-optimi-1144997

Hvala Joka14 na linku
dakle, ako je H1 podcijenjen za 57% to je loše za H1 a odlično za Optimu, ne? znači da ćemo dobiti novu vrijednost uz diskont i to popriličan.. naravno, ako su Ćurkovićeve kalkulacije točne!

Izdavanjem ti 5,8 milijuna dionica povećava se temeljni kapital za samo 10% a dobiva se H1 sa svojih 100000 korisnika. Ispada da je Optima vrijednija 11 puta od H1. Usporedimo podatke o broju korisnika, prihodima… Da li je tu Optima vrijednija 11 puta?

Točnije, povećava se za 9,20%. Ali naspram svojih 500 miljiuna kuna prihoda, za tih 9,20 posto dobivaju godišnje još 250 milijuna kuna prihoda, znači povećanje od 50%!!!! Jeli jedino meni ovdje matematika jasna??????

i nešto malo duga za vratiti …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ako su mogli do sada 60 mil godisnje plus imat dobit, onda ovo rijese kroz 2 god.

kolega i ja sam dioničar opte ali me povjest naučila štošta … tako da za sada samo mali dio držim a lako se natovarim kad procijenim da treba
nebi vjerovali ali odgovara mi i pad i rast

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 811.825 1,28%

prodali oko 72000 komada u utorak…oko 20% ukupnog prometa.

nemam dionice Optime, ali vezano je za industriju, danas mi je postojeći operater ponudio 100% nižu cijenu za 3D paket kada sam htio otići konkurenciji, nevjerojatno koliko cijene idu dole

New Report

Close