OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čeka se H1

@Kikac77
vrdate sada kolega, lijepo ste napisali da bi do sada rasla, ali za to nije bilo osnove, ali da će u budućnosti zajedno rasti, eeeeeeeeeeeeeee to bi i mi voljeli

ovdje sve stalo. nema se pojma što dalje .

ni ja više ne mogu jamčiti ovdje za ništa, pa to je jebnažba s 8 nepoznanica

iskreno, nekako mi je to prošlo preblago. Najavljivali su kao burnu raspravu a mister C sa vojim sindikatom podvio rep, kao. Izgleda da Muller ima pravo. Jos se uvijek neki žeste. Možda taj cirkus potraje do kasno u noć

a da, bas me zanima da je ponudio 7,8 kn po dionici, bi li zakljucak skupstine bio ovakav. Mogli su svi skupa otici na jedan pelinkovac nakon dobrog deal-a 😀

Znači, svi vlasnici H1 dionica će dobiti dionice OPTE po 1,7kn, znači netko tko je imao 1000 dionica, sad će imati 750 dionica opte, dobio ih je po 1,7kn a može ih pordati po 2,8kn…

Moram priznati, soldino… moglo bi bi biti žešće prodaje nakon pripajanja…

Ma bravo….
Evo ima jos nesto na zse H1 po 1,70 pa pozuri.

Kad izracunas gubitak koji dionicari imaju ovom zamjenom, oni ce biti zadnji koji ce prodavati.
Ali priznajem, zanimljiv kut gledanja…

a koja debilana. umjesto da prvo aztn donese odluku pa onda idu radit ove piz***ije, ali neeeee. nek su oni sve međusobno izodobravali prije najvaznije odluke. tk je bilo i zadnji put. zadnja je doslo odobrenje i ista stvar je spomenuta da je najprije trebalo cekati odluku aztn-a pa tek poslije ovo sve ostalo. a bas bi volio da im ovi pomute planove

Ne može prvo AZTN donijeti odluku. To ne bi imalo nikakvog smisla. Dosta je ovdje ulazilo špekulanata pa treba da se malo profiltrira situacija, no na dugi rok ova priča ima natprosječan potencijal za rast vrijednosti, a onda i cijene.

Znači, svi vlasnici H1 dionica će dobiti dionice OPTE po 1,7kn, znači netko tko je imao 1000 dionica, sad će imati 750 dionica opte, dobio ih je po 1,7kn a može ih pordati po 2,8kn…

Moram priznati, soldino… moglo bi bi biti žešće prodaje nakon pripajanja…

kupim ja 100 tisuća po 1,7 odmah ako tko želi možei na pp

Evo ima jos nesto na zse H1 po 1,70 pa pozuri.

dan je pametniji od noći!

ma što je ovo, nitko ne čeka kolege iz H1 da i oni nešto prodaju, mi ćemo ovo samo zatući na njihovu početnu, opet moram na 2,5 u jamce

Jel gotova h1 skup? Bu oni kupili opte il obrnuto što su odlucili

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

-HT
+Opte

Jos jednom

Zaba podržala Optimino preuzimanje H1 telekoma, suglasan i HPB

Ako je HPB suglasan kao većinski dioničar H1, onda je sve jasno u ovome članku. Netko se prerano istovario.

New Report

Close