Zakuhava se oko Optime, evo nas na naslovnici:
@LeoNT
upravo ono o čemu sam govorio i davao kontra argumente, čini mi se Fahrudinu, da kod Optime nije toliko bitan niti prihod, niti dug, a niti kapitalna osnova koliko je u prvom planu rat za korisnike, pa kaže:
‘Žestoki rat dioničara za operatera koji u hrvatskim razmjerima ima veliku bazu od 100.000 korisnika‘
Točka!
ne volim da smo lovina, ali ‘ajde, neka se nešto događa
Polako do travnja je još dugo….
Samo Zaba je svoj dio platila 250 kn. Kako misle sa 70m Kn kupiti Optimu?
ZABA nije platila nego uzela pod dug. Mislim, a šta su trebali….
nevjerojatno da je ingra do nedavno bila po cijeni u rangu OPTE pa i ispod, a sad je bez ikakve nove vijesti i bez ikakvog novog posla otišla čak kunu iznad OPTE koja se ne miče s mjesta!??
rast ingre je tragikomičan, to se slažem… a još komičnije je da je u ovakvoj situaciji na ZSE gdje i purani lete, OPTE ispod 4-5 kuna?!?
@moller
jer sad i purani lete…valjda će i ovaj OPTE labud konačno poletjeti 😉
Nije mi jasno šta se čudite vrijednosti OPTE i to je još uspoređujete sa vrijednosti INGRE koja je odavno već u teskom kaosu i to jos pod državnom palicom…. Dakle za razglabanja o INGRI imate mesto gdje se to radi a ne ovde…. svaki dan čuđenja na temu optime koja već dobro znano pada do 2,59 i onda u nekakvom vremenskom intervalu skoči do max 2.9 i takou nedogled….