OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A bumo vidili. Ovo je forum i svako tvrdi svoje. Siguran sam da će biti dobro. To je moje.

hahaha, Gdin/Gđa 244
Nevjerovatno

Nego zanima me da li je netko slučajno pročitao dopunu dnevnog reda od strane H1 telekoma? Kakve su to sad kombinacije u igri?

Hvala na informaciji, Pogledao sam sada.

Dionicar H1 telekoma, Elektromagic d.o.o. (drzi oko 10% dionica H1) predlaze dokapitalizaciju drustva H1 i ne pripajanje Optimi jer smatra da su uvjeti u ugovoru o pripajanju Optime i H1 stetni za dionicare H1.

Osim toga smatraju da je razumno ocekivati da AZTN nece produziti HTovo upravljanje Optimom te da ce Optima ici u prodaju ove godine.

Objasnjenje je na dnu dokumenta:

http://www.h1telekom.hr/sites/default/files/dopuna_dnevnog_reda_gs_25012017.pdf

Jeste sigurni da ste sve pročitali? Jeste pročitali koja je svrha dokapa? Meni se samo nekako taj iznos čini nerealan.

..dapace, oni se zalazu da H1 preuzme Optimu kroz drugi krug dokapitalizacije 😀

Mislim da dokument nema prevelike veze sa zdravim razumom 😀

… osim u dijelu da AZTN nece HTu produziti upravljanje. To je sasvim realno.

Nastavak priče o 18.000.000. € za H1 TELEKOM ?
Nastavak priče o zainteresiranosti VIPNET-a za H1 ?
Interes VIPNET-a za OPTIMU ?
Igrači su isti.
Igra se nastavlja.

Super vijest za nas dionicare, ove godine HT je obvezan prodati Optimu

kolega Serija, odakle to da je HT obvezan prodati?

Pa istjece ht-u rok od 3 godine u kojem trebaju prodati optimu a imate ovdje vise o tome:
http://www.h1telekom.hr/sites/default/files/dopuna_dnevnog_reda_gs_25012017.pdf

svaka opcija osim sadašnjeg stanja odgovara dioničarima, u svakom slučaju prodaje optime, kpnje H1, spajanja s ht-om samo će izdasno povećati vrijednost dionice. kad se objave rezultati za prvi kvarta 2017, biti će eksplzija. živi bili pa vidjeli,

dan je pametniji od noći!

Serija kolega, zadnje imate ovo:
Ocjena koncentracije na drugoj razini AZTN[/url]
ništa nije gotovo i ništa se još ne zna

New Report

Close