OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Belupo se ukeshirao….
a upravo takvi će biti generator sljedećeg skoka Crobexa
preko 2700.

prije će crobex na 1700 nego na 2700…a onda je realno zapitati se kolika će tada biti cijena dionice OPTE?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Vrijeme će nam pokazati. Voljan sam smazat janjetinu na Vaš račun kad ovo dođe na puuuno više razine tako da se zna da sam bio u pravu. Mislim, pa naravno da ih i vi očekujete (više razine). Pa nećete padom cijene zaraditi, nego dokupiti. Nisu baš svi ovdje bedasti hehehehe

spamer poklapa spamera,,i uleti prognostik tu i tamo..
tvornica dugova ostaje i dalje ,,spameri spamaju i dalje…bit ce ovog po 2kn druge god.
koliko novaca je zaradio opte u tolike godine?

Psn gotova, sa danasnjim datumom po placanju zadnje rate 15+ mil kn zavrseno.

Svako dobro dionicarima Optime u 2017.

Izvjesno je da ce biti vrlo zanimljiva, sa dvije moguce opcije:

– pocetak prodaje Optime
– spajanje sa H1 i nastavak upravljanja od strane HTa

Obje opcije su pozitivne za Optimu i njene dionicare…

Uzivajte…

I činjenica da je PSN gotova!

..naravno. Vise novca ostaje u Optiminoj blagajni i firma ce dodatno prodisati i biti interesantnija kupcima kada/ako proces prodaje krene.

Mislim da idemo lagano prema ciljanim razinama.

Nalozi za kupnju unazad 2 tjedna sa 35 tkm skočili na 170+ tkm, i to ozbiljnih naloga a ne onih 50 tkm na 2 kn kaj se zna da ne prolazi. Ovo se zakuhava lagano, i bit će tu svašta.

nisam htio ništa komentirati, ali i ja primjetih jaku kupnju. bit će ovo zanimljivo

Kolega, zadnja rata PSN-a od 15 mil kn isplaćena. Ljudima koji su unutra je to jasno. Isto tako to je iznos koji s kamatom koja je 31.11. (rata 5 od 5) isplaćena u iznosu od cca 2 mil kn čini 17 mil kuna više * 4 kvartala = u grubo 68 mil kn operative (dobiti) više godišnje. Kamo i kako će s tom lovom (H1 možda ako prođe), to oni znaju. Uglavnom, siguran sam da će se za nas ulagače koji smo po ovim cijenama unutra višestruko isplatiti.

Mislim da idemo lagano prema ciljanim razinama.

ma ne idemo nikamo, vrtimo se na 2,6-2,7 kn i tako će ostati duže vrijeme

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close