nakon što je danas cijena iskrcajem srušena sve do 2,43 kn, mali naivci opet skidaju s prodaje i to po čak 2,68 kn!?!? pa vi nikada nećete doći pameti….kako ne kužite da su se okolnosti promijenile i da OPTE više nema snage za rast i da se ovakvim kupovanjem samo trpate dionicama pri vrhu cijene dok iskusni čekaju cijenu oko 2 kn da se uključe u kupnju?!
neuspjeli pokušaj rušenja cijene, završiti će kontranapadom, tzv.odbijancem, “jamci” već zauzimaju svoje pozicije
Cijena nije srušena kao takva. Netko je izašao sa 16 000 komada van, i počistio samim time naloge za kupnju jer ih nije puno bilo. Znači žurilo se s prodajem. Po meni je razlog INA. Možda sam u krivu. No, osim te jedne osobe nitko nije rušio niti prodavao, jer je ispod 2,7 manje više nitko i neda. A zašto je neda??? Zbog 2017 i H1. Prestanite obmanjivati ljude. Ako imate dionice i smatrate ih smećem, možemo taj prijenos ugovorom riješiti za 2 kn kada god želite i koliko god imate.
neuspjeli pokušaj rušenja cijene, završiti će kontranapadom, tzv.odbijancem, "jamci" već zauzimaju svoje pozicije
nema tu odbijanca, samo “navlakanca”…s time da će kroz tjedan-dva i ti kupci ubrzo početi rušiti cijenu kad vide da nema novih naivaca koji bi kupovali dionicu pri vrhuncu cijene
nakon što je danas cijena iskrcajem srušena sve do 2,43 kn, mali naivci opet skidaju s prodaje i to po čak 2,68 kn!?!? pa vi nikada nećete doći pameti….kako ne kužite da su se okolnosti promijenile i da OPTE više nema snage za rast i da se ovakvim kupovanjem samo trpate dionicama pri vrhu cijene dok iskusni čekaju cijenu oko 2 kn da se uključe u kupnju?!
vi baš znate ohrabriti ulagače, dajte neki prijdlog, što kupiti, a da vama bude po volji
vi baš znate ohrabriti ulagače, dajte neki prijdlog, što kupiti, a da vama bude po volji
[/quote]
nije bitna dionica…bitan je samo pravi tajming (ulaska i izlaska)
Kolega Belupo se ukeshirao….
a upravo takvi će biti generator sljedećeg skoka Crobexa
preko 2700.
U Hrvatskoj ima preko milijun internet priključaka: Evo što telekomi najavljuju za 2017.
Izgleda da svi rastu pomalo…..
I samo mali podsjetnik da je Opte 30.11.2016. platila po obavezi 5. ratu kamate od 1 968 749,83 kn i da zadnja rata PSN-a od 15 417 523,18 ide 31.12.
https://www.optima.hr/system/document/pdf/678/kvartalno_izvje__e_2016.pdf
Pošto sam dioničar i pošto naravno to pratim, kako su Poslovni.hr, Jutarnji.hr, Radio Antena Zg hvalili INU, hoće li isti pisati o redovnim plaćanjima obveza iz PSN-a, hoće li pisati o izlazu iz stečaja, hoće li pisati o povećanju broja korisnika, povećanju dobiti i slično…. Hoće li biti naslova: 2017 je godina za Opte. I dalje ću na te stvari podsjećati i argumentirati sa činjenicama sa ZSE-a, a ne ”nagrađenim” člancima.
enoga na, opet 244
Nije mi jasno tko i zašto. Pa to je 650 kn