HAHAHAHAHA
Jesi li ti to upravo usporedio OPTE sa SAD-om? 🙂
Pa za tvoju informaciju, SAD ima nešto što se zove tiskara dolara…
Kad OPTE bude u posjedu imala sličan stroj, kupujem ga odmah!!!
Da, tiskanje novčanica je nešto pozitivno?
Samo nabaviš strojeve za štancanje i živiš u blagostanju.
Zato svi u nabavku printera i sličnog, sve će ostalo samo po sebi.
Obveznice jesu vid zaduženja, i kao i svako ostalo zaduženje, može i ne mora biti od koristi.
Zaduženju, u kojem god obliku nije nešto negativno u fin. svijetu, je to pozitivan čin, ako se zna radi čega i kako ga vratiti.
Da itko od vas razumije išta oko obveznica onda se ne bi hvalili sa rastom iste… jer to samo znači da se dug OPTIME povećava…
tko se hvali, iznosii se pstignuta cijena kupnje.prodaje obveznica.
da mi je znati koliko neznam, gdje bi mi bio kraj.
poz
jel’ to “kamikaza” mislio kupiti ili je nedostatak likvidnosti za Inu
Da itko od vas razumije išta oko obveznica onda se ne bi hvalili sa rastom iste… jer to samo znači da se dug OPTIME povećava…
To je mali dokup nasprem tuđeg nedostatka likvidnosti za INU. Hahahahahaahahhaahahahah
[/quote]
ma cijena na ovoj burzi ništa ne govori to vi svi znate, nego cjiena služi i vaše pisanje za dnevno trgovanje i ništa više, što nekomu odgovara i to poštujem, a netko čeka da poraste i to poštujem. Optima danas isplaćuje svoj dug prema PSN i nema dugova po tom pitanju, kratkoročne imamo u izvješću prikazane i mislim da nisu neznam koliki, da se ne mogu servisirati. jednina trenutačna je nepoznanica oko preuzimanja i njen utjecaj na cijenu, po meni će to pozitivno utjecati, ali za one koji dugoročno vjeruju da će rast i cijena dionice, u te spadam.
Bravo. Pa naravno da je tako. I ja sam za dugoročno tu, target za izlaz je 7+. Istina, mislim da ga 2017 neće biti, ali tko zna… Siguran sam da se prema 10 ide. Ko sde slaže, neka kupuje, ko se ne slaže, neka prodaje ili neka ide dalje i to je to.
i btw…, preksutra je podmirenje ZADNJE RATE PSN-a! Firma izašla iz s plusom još na kraju iz svega što će biti objavljeno u sljedećem FI. Samo vi svi udarajte po INI!!!! Bit će to 5000 komad 🙂
da nije točno što sam napisao, odkuda bi cijenadanas išla u rasponu od rasta 2 posto, pa pada 8.9 posto pa ponovno rasta za 7 posto. i na kraju će završiti gore ili dolje, ali samo zato, ako se oni danas što su kupili budu zadovoljili sa 5% zarade. a nikakve druge informacije, novih pokazatelja, analize prihoda, rashoda, troškova, i drugih pokazatelja koji bi trebali utjecat na stvarni pad ili rast cijene dionice nema. onda je to špekuliranje sa dionicom na dnevnoj bazi i to poštujem, tko zna neka ima. većina će izgubiti ja neću.
@IVA09
Bravo. Pa naravno da je tako. I ja sam za dugoročno tu, target za izlaz je 7+. Istina, mislim da ga 2017 neće biti, ali tko zna… Siguran sam da se prema 10 ide. Ko sde slaže, neka kupuje, ko se ne slaže, neka prodaje ili neka ide dalje i to je to.
dvije sam godine čekao jednu, da uduplam uloženo, imam i ovdje vremena i komada, samo da ne propadnu, onda ovdje računam na trostruki užitak