OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ova dionica takoder obecava ali tko zna kada i gdje…. usao nekidan takoder ali mislim da joj je maxdomet 2.9, mozda se varam ali tako izgleda

Postoji li neki rok do kada AZTN mora donijet odluku?

šta je to sa ovom dionicom?prije dva dana panika a danas neće nitko da proda . imam volju za kupiti ali se cijena vraća na stare razine.svi šute na forumu.izgleda da su se iskrcali pa sada žale.

kako neće nitko da proda, već od 2,71 imate prodavače, samo odredite koliko ih želite pokupiti i do koje cijene

Rokovi za AZTN (iz njihovog odgovora na moj upit):

AZTN je 14. studenog 2016. izvijestio javnost da je pokrenuo drugu fazu postupka ocjene koncentracije HT/Optima. Agencija bi odluku trebala donijeti u roku od tri mjeseca od dana pokretanja postupka na drugoj razini. Kada su potrebne dodatne analize i vještačenja, Agencija rok može produžiti još za tri mjeseca.

Znaci prvi slijedeci krajnji rok je 14.2, a moze se jos produziti za 3 mjeseca ako su potrebne dodatne analize. Znaci, teoretski, 14.5. je zadnji rok.

Rokovi za AZTN (iz njihovog odgovora na moj upit):

"AZTN je 14. studenog 2016. izvijestio javnost da je pokrenuo drugu fazu postupka ocjene koncentracije HT/Optima. Agencija bi odluku trebala donijeti u roku od tri mjeseca od dana pokretanja postupka na drugoj razini. Kada su potrebne dodatne analize i vještačenja, Agencija rok može produžiti još za tri mjeseca."

Znaci prvi slijedeci krajnji rok je 14.2, a moze se jos produziti za 3 mjeseca ako su potrebne dodatne analize. Znaci, teoretski, 14.5. je zadnji rok.

Znaci da bi cijena mogla kliznuti jos malo nize.. nece se nekima dat cekat osobito bude li ostatak burze rastao..

krajnji rok je 14.2., ali odluka može stići već danas ili za 10-tak dana. kako god. optima po još nižoj cijeni bi bio lijep novogodišnji poklon

Bi, i ja ću je kupovati ako bude. I ako će ostatak burze rasti, a ovo stagnirati, izlaskom ću dio para ovdje opet prebaciti. Gospodo, sretno svima.

Ali obveznica ide kao luda 4.450.000 kom x 75 kn

89 OPTE-O-142A 10:12:03 75,00 4.450.000 1.001.250,00

who dares, wins

+5,63% rast cijene obveznice

dan je pametniji od noći!

Da itko od vas razumije išta oko obveznica onda se ne bi hvalili sa rastom iste… jer to samo znači da se dug OPTIME povećava…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

I amerika povecava svoj dug pa im ekonomija raste

New Report

Close