OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa zar sam ja lud ovdje jedini???? Ako 31.12.16. ide zadnja rata PSN-a, a H1 je u strukturi od 1.1., i Opte nastavlja sa pozitivnim FI, i servisirati dugove H1 koji su manji nego rata PSN-a same Optime, zašto ljudi odmah prodrhte i prodaju?????? Sa dokap dionicama su dobili H1, otplatić će dugove što je već dokazano da mogu, i zauzeti jaču poziciju na tržištu u vlasništvu ZABA-e, a HT samo UPRAVLJA do iza nove godine, a ZABA je gazda!!!!!! Šta tu nije ljudima jasno??????

A kako će OPTE otkupiti obveznice kada dođe vrijeme ? koje su dužnički vjerovnički papir.
[/quote]

To je još 250 mil kn + kamate
[/quote]

Samo da provjerim, ovaj iznos obveznica HRK 250m, tu mislis na Opte?

izgleda ću opet morati biti jamac da neće ispod 2,50

ovdje se po komentarima sprema kupnja ne prodaja, siguran sam u to

dan je pametniji od noći!

i da HT dobije produljenje, šta bi se toliko tragično dogodilo za ovu dionicu? NIŠTA

trend bi i dalje bio trend rasta. hoće li biti pripajanja sa H1 to je drugo pitanje, ali niti na to pripajanje ja ne bi gledao sa skepsom, čak dapače.

i da HT dobije produljenje, šta bi se toliko tragično dogodilo za ovu dionicu? NIŠTA

trend bi i dalje bio trend rasta. hoće li biti pripajanja sa H1 to je drugo pitanje, ali niti na to pripajanje ja ne bi gledao sa skepsom, čak dapače.

Situacija je win-win… i ako bude produljenje HTu i ako ne bude…

Druga stvar je sto su ljudi nestrpljivi…

naravno, ukoliko se bude išlo na prodaju bit će zanimljivo vidjeti kolika će cijena biti.

iskreno, sumnjam da itko ovdje misli (čak i ovi skeptici) da će ići ispod 5-6 kn po dionici ako OPTE bude išao na prodaju.

gledam ovaj današnji pad i čitam komentare i prije nego sutra kupim ovu dionicu probam dokučiti šta se to danas zna a prije nije znalo o ovoj dionici.znalo se koliko su dužni oni a koliko H1 znalo se da će možda doći do spajanja i znalo se da će HT možda produžiti upravljanje OPTIMOM.na sve to što se znalo cijena je debelo povukla prema gore a sada sve to odjednom ne valja.meni će valjati.

VIPNET je u predstećajnoj nagodbi nudio 18.000.000. € za H1 TELEKOM. To je oko 2.29 €/ dionica.
Zamjena koja se planira dosta govori o vrijednosti dionice OPTIME.

Za mene je to onda dobar dokup!

Samo ću reći jednu stvar. Ljetos, kada je i bila objava da Opte planira pod sebe uzeti H1, dionica je sa 1,68 počela naglo skakati gore, te je 2 puta došla do 2,99. Mislim da su to svi primjetili. Unatoč FI, trenutno je na istoj razini stabilizirana 2,60 negdje tu se vrti. Meni je fascinantno da su se sada, 3 mjeseca kasnije ljudi naspram jučerašnje vijesti istovarivali, a jednostavna je logika kamo ovo ide. Naravno ja sam uspio opet nešto dokupiti. Nažalost ne po onoj cijeni kad je Trump dobio izbore. Mislim stvarno, ali opet. Burza….

šta je to sa ovom dionicom?prije dva dana panika a danas neće nitko da proda . imam volju za kupiti ali se cijena vraća na stare razine.svi šute na forumu.izgleda da su se iskrcali pa sada žale.

Pa naravno da neće. Bitno da je nebuloze pišem. Ali ja kupio neki dan kad je pala 🙂

New Report

Close