Kolege forumasi shvatite ovo je bilo ne tako davno na 8 kn pa je orkestrirano sruseno na ove razine
Je, je… velika “Optimalna” urota! 😀
A tko su bili urotnici?
Nisi nas ništa obavijestio o tome?!
kolega, ništa osobno, zaj*****m baš kao i ti.
nema od drukanja ništa, naravno, treba love. love nema puno, ali se ima, a investitori vjerujem da će prepoznati pravu priliku u ovoj dionici.
optme imam, nije nagovor na kupnju. uključite mozak i sami zaključujte
HT ode gore, a oni upravljaju i OPTE, nadam se jednako uspješno
stvarno ne vidim logiku niti ekonomsku računicu da netko prodaje OPTE ispod 4-5 kn, a kamo li ispod ovih 3 kn…no sad će vjerojatno jedan od lumena iz PSN lupiti 244 komada po bidu i kupiti si nove brisače za auto 😉
prije 7 nema logike prodavati, mnogi su zadužili po 10, dosta je 30% diskonta, ne vjerujem da će itko od velikih ići ispod toga
[/quote]
Valjda si mislio 17 ili 77, a ne 7? 😀
Hebem ti di si ti izučavao logiku…
Mislim da se proboj 3 kn može u nekoliko dana ovakvim trgovanjem realizirati…. A može i u jednom šusu, do 3 kn je 71 506 kom (ne znam koliko je iza 2500 H još komada)…. cca 200 000 kn
Mislim da se proboj 3 kn može u nekoliko dana ovakvim trgovanjem realizirati…. A može i u jednom šusu, do 3 kn je 71 506 kom (ne znam koliko je iza 2500 H još komada)…. cca 200 000 kn
to ti nije 2500 H nego 1000H+još jedan nalog od 1500 komada, tako da može biti max 10000 komada skriveno
244 živjeli 🙂
svaki dan isti, repriza, povratak na niže razine za niži početak idućeg dana i tako svaki dan.
kupnja jača ali to se planirano kupuje, nema trke i zbrke što znači da kupuju veliki igrači a mi mali ako što ubodemo. ma što mislili tako izgleda. ne žuri im se to je sigurno.
evo rasturili su ga, imao je samo 5.600 komada
Ja ću likovati kad na svome targetu riješim. A od tih novaca mislim da ću dio investirati u 2013 Passat 2,0 tdi highline 🙂
2017. ce biti zanimljiva godina za OPTIMU:
– Zadnja rata polugodisnjih isplata vezanih za PSN je krajem ove godine – firmi ce ostajati vise novaca i moci ce dodatno prodisati.
– Spajanje sa H1, znaci mnogo novih korisnika (istina i dugova cija isplata je razvucena na 8 godina i nova H1+Optima firma ih moze bez problema otplacivati) i znacajno povecanje prihoda
– Pocetak prodaje Optime ako AZTN ne odobri HTu produzenje upravljanja. (moje misljenje je da je to realno)
Optima je dionica koja je kombinacija sve boljeg i stabilnijeg poslovanja, te spekulacija koje jos dodatno potpiruju cijenu.