stvarno ne vidim logiku niti ekonomsku računicu da netko prodaje OPTE ispod 4-5 kn, a kamo li ispod ovih 3 kn…no sad će vjerojatno jedan od lumena iz PSN lupiti 244 komada po bidu i kupiti si nove brisače za auto 😉
stvarno ne vidim logiku niti ekonomsku računicu da netko prodaje OPTE ispod 4-5 kn, a kamo li ispod ovih 3 kn…no sad će vjerojatno jedan od lumena iz PSN lupiti 244 komada po bidu i kupiti si nove brisače za auto 😉
prije 7 nema logike prodavati, mnogi su zadužili po 10, dosta je 30% diskonta, ne vjerujem da će itko od velikih ići ispod toga
po svemu sudeći ovo ide gore
-završava se isplata tranši po PSN
-opcija kupnje H1
-Ht ide ubrzano isto gore
-trenutno jača kupnja u odnosu na prodaju
-postavljaju se novi temelji za 2017. godinu
-pu no više ima onih koji pozitivno gledaju na ovu dionicu (psihološki vasžno) nego negativno
to je moje razmišljanje ne nagovor na kupnju jer imam vrlo malo optime nisam ušao na vrijeme. poz
@avax10
Vidite po prodajnim nalozima da je to jako mala količina, i da trenutno uopće nema naloga za prodaju od 3,30 do 6 kn (koliko je vidljivo). Istina, probojem 3, 4 kn će se isti pojavljivat, to nema sumnje. No, po meni (a nije nikakav nagovor) je ovo dionica s velikim potencijalom, o čemu već mjesecima ovdje pišem (svidilo se nekome ili ne svidilo).
trubi nas nekoliko o ovoj dionici već duže vrijeme. puno previše je dobrih pokazatelja na strani optime. za ovu dionicu bi se moralo dogoditi nešto zaista neočekivano da krene nizbrdo.
trend je jasan, nema gdje nego up.
nije nagovor, samo sugestija
meni je sve ispod 10 smiješno no na ovaj način se cijedi drenov kolac. jedino što to traje cijelu vječnost.
Hahahaha, evo ga sa 244 kom.
kakva je simbolika u tih 244 ili se čovjek jednostavno zabavlja, a ovaj sa 100 isto počinje sa za i završava sa a
@SeRija
To je sve jasno, a jasno je i zašto. Isto tako, meni je jasno da je naznačen početak povratka prema toj cijeni.
Kolege forumasi shvatite ovo je bilo ne tako davno na 8 kn pa je orkestrirano sruseno na ove razine
zato smo opet dokupili i sad bože ti pomozi.