OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

razmišljam da puknem ovoga na 2,7

Ništa nije jako važno, osim da se tu netko pametno igra. Pod pametno mislim na bedake. koji i danas
prodaju za siću. Jer ako netko stoji na bidu sa H nalogom za 4.029 komada, što u iztnosu znači nešto preko 10 tisuća kuna, a za H mora imati bid još minimum toliko, tko mu onda glumi kupca? Sam sebi ne bi smio.

razmišljam da puknem ovoga na 2,7

više nas o tome razmišlja jer bitno jeftinije od ovih 2,6-2,7 kn neće biti… može biti samo osjetno skuplje … vidjet ćemo tko će se prvi odlučiti na akciju 😉

Ignore: KressoM, delux

@LeoNT

Zanimljivo mi postaje to sa 244 kom svako jutro oko 10.30

To je vec tjednima tako.

2Q 2017 će biti jako zanimljiv, pošto zadnja rata iz PSN-a ide skoro.

31.12. dolazi na naplatu zadnja rata, i ispričavam se, 1Q; izvješće već nosi mnogo bolju situaciju, i nadam se proboj, barem za 2 kn od sadašnje cijene.

@LeoNT

Zanimljivo mi postaje to sa 244 kom svako jutro oko 10.30

To je vec tjednima tako.
[/quote]

koja im je to fora lupanja po bidu sa 244 dionice?

nije da dionica krene naglo gore pa je pokušavaju prividno spustiti

A nemam pojma uopće što bih mislio i kakvi su razlozi.

tih 244 komada su vjerojatno nekakva nekakvo obeštećenje koje su dobili manji vjerovnici kroz PSN pa ih se tu i tamo netko rješi, ali obzirom na sitnu lovu koju dobiju po ovim cijenama nema baš navale na prodaji

Ignore: KressoM, delux

Da li je ovo indikator rasta na kupnji?

244 kom opet….

da, hahahaha…. No, ako se dobro sjećam, prije 2 mjeseca negdje su kao i danas išli na 2,85 nalozi na prodaji po 5000 kom.

New Report

Close