OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pomalo koliko imamo para. Ali skupljamo

bid je počeo jačati na 2,6 kn, hoće li uskoro netko počistiti ovog na 2,7 kn? 😉

Ignore: KressoM, delux

i ja isto nekaj sitno danas….

prava sprdačina na K/P….kupnja na 2,62 kn, prodaja na 2,63 kn

Kolega, teško da će ispod ići, godina je skoro gotova, FI onda i zadnja rata od PSN-a. Što mislite kako će cijena ove dionice biti na 2Q 2017?

x 1 000 000 komada, to je milijun lipa, isto i na ZB

Ne znam jel netko primjetio ove naloge od 244 komada.

Svaki dan barem jednom po bidu, vec tjednima.

Da, stvarno… Makar je najvjerovatnije slučajno. Bez brige kolegice i kolege, FI uskoro a i zadnja rata PSN-a,a nakon toga idemo prema mome targetu. Dotle se i gableca odričem i svega te dokupljujem sa svom parom kojom imam.

x 1 000 000 komada, to je milijun lipa, isto i na ZB
[/quote]

da netko kupuje milijun komada, onda OK…ali ovi što se lipare kupuju/prodaju par stotina do par tisuća dionica…pogotovo su mi čudni prodavači jer dok kupac ima više opcija (čekati na kupnji, skinuti s prodaje ili prebaciti nalog na neku drugu dionicu), prodavatelj ima ograničen izbor jer dionicu može samo prodati (odmah ili čekati malo više)..a kad vidimo da prvi nalozi na prodaji prodaju par stotina ili par tisuća komada, očito je da im je razlika gotovo nikakva prodaju li odmah po kupnji ili im netko skine naloge s prodaje par lipa više

btw, HT raste pa možda se možda i cijena OPTE pokrene kao što je lančano bilo s dioncama građevinara

Iako je moguće da to, na toj razini održava pojedinac (ili nekoliko njih), mislim da to neka brokerska kuća radi po nečijem nalogu.

i ja isto to mislim, samo 2 su strane te priče a moja je da ih namjerno drže nisko da kupe čim više. Ona druga strana se može vidjeti na ddjh

@LeoNT

Zanimljivo mi postaje to sa 244 kom svako jutro oko 10.30

New Report

Close