OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

AZTN tocno u roku donosi odluku i obavjestava javnost. Odlicno.

Druga razina koju spominju ima slijedece rokove (iz odgovora koji su mi poslali): “U tom slučaju je Agencija dužna donijeti odluku u roku od tri mjeseca od dana pokretanja druge razine. Postoji još eventualno mogućnost produljenja za tri mjeseca, kada su potrebne dodatne analize i vještačenja. “

Rekao bih da su male sanse da se HTu produzi upravljanje Optimom. Mislim da ce spajanje proci, ali da ce H1+Optima brzo ici u prodaju.

Rekao bih da su male sanse da se HTu produzi upravljanje Optimom. Mislim da ce spajanje proci, ali da ce H1+Optima brzo ici u prodaju.

Slazem se s tobom, ali nemam ideje kome bi se prodali? Na trzistu ce ostati samo 2 igraca, tj vec su ostala.

A zašto se nebi sa HT-om spojili??

zato što imaju puno veći potencijal, HT-ej je velik, trom, spor, skup, imaju daleko skuplju ponudu od OT u fiksnoj telefoniji, ovdje je potencijal rasta ogroman, HT-ej će polako stagnirati, kao i majčica DT, a ovo ako se nešto nepredviđeno ne dogodi ići će sve boljem poslovanju, a vrebaju ga mnogi, pominjalo se već ovdje, kome bi mogao zapeti za oko

zato što imaju puno veći potencijal, HT-ej je velik, trom, spor, skup, imaju daleko skuplju ponudu od OT u fiksnoj telefoniji, ovdje je potencijal rasta ogroman, HT-ej će polako stagnirati, kao i majčica DT, a ovo ako se nešto nepredviđeno ne dogodi ići će sve boljem poslovanju, a vrebaju ga mnogi, pominjalo se već ovdje, kome bi mogao zapeti za oko
[/quote]

OPTE će biti bombončić, samo treba strpljivo čekati pravi trenutak, dapače mislim da će prije OPTE napraviti skok od 100% na ovu cijenu (sa 2,6 na 5,2 kn) nego npr. ATPL sa 380 na 760 kn…znam da su sasvim druge branše, ali govorim o mojim očekivanjima rasta i zarade na današnju kupovnu cijenu

Ignore: KressoM, delux

Moje je razmišljanje sljedeće: Ovo su sada najniže cijene,a FI sve bolja. Jest, ima 63 mil dionica i možda se to puno čini. No mora se uzeti u obzir koliko je ljudi ovdje u loša vremena izgubilo jako puno jer su ulazili na 20, 10, 9 kuna…. I to kad je Optima financijski tonula. No, sada ima procvat, predstečajnu je prošla. Možda sam sanjar, ali target mi je 9, 10 kn. Pa koliko treba, treba…

Trzisna kapitalizacija je 170 miliona kuna.

Jel to puno ili malo, procijenite sami.

po meni oko 1/4 negdje… Ima tko info o onim ratama isplate koja je ovo zadnje sad bila, nemrem naći nigdje….

https://www.optima.hr/system/document/pdf/678/kvartalno_izvje__e_2016.pdf

Zadnja rata ide slijedeci mjesec.

Znači ovo sada je bila predzadnja. Znači objava o tome bi trebala biti nešto iza godišnjeg izvješća, odnosno izvješća za 4Q?

Pa da, sa slijedecim izvjestajem o provođenju predstecajne nagodbe. Znaci iza FI za 4Q.

Jako mi se to sviđa. Onda će izvještaj za 1Q 2017 biti izrazito dobar 🙂

New Report

Close