AZTN tocno u roku donosi odluku i obavjestava javnost. Odlicno.
Druga razina koju spominju ima slijedece rokove (iz odgovora koji su mi poslali): “U tom slučaju je Agencija dužna donijeti odluku u roku od tri mjeseca od dana pokretanja druge razine. Postoji još eventualno mogućnost produljenja za tri mjeseca, kada su potrebne dodatne analize i vještačenja. “
Rekao bih da su male sanse da se HTu produzi upravljanje Optimom. Mislim da ce spajanje proci, ali da ce H1+Optima brzo ici u prodaju.
Rekao bih da su male sanse da se HTu produzi upravljanje Optimom. Mislim da ce spajanje proci, ali da ce H1+Optima brzo ici u prodaju.
Slazem se s tobom, ali nemam ideje kome bi se prodali? Na trzistu ce ostati samo 2 igraca, tj vec su ostala.
A zašto se nebi sa HT-om spojili??
A zašto se nebi sa HT-om spojili??
zato što imaju puno veći potencijal, HT-ej je velik, trom, spor, skup, imaju daleko skuplju ponudu od OT u fiksnoj telefoniji, ovdje je potencijal rasta ogroman, HT-ej će polako stagnirati, kao i majčica DT, a ovo ako se nešto nepredviđeno ne dogodi ići će sve boljem poslovanju, a vrebaju ga mnogi, pominjalo se već ovdje, kome bi mogao zapeti za oko
zato što imaju puno veći potencijal, HT-ej je velik, trom, spor, skup, imaju daleko skuplju ponudu od OT u fiksnoj telefoniji, ovdje je potencijal rasta ogroman, HT-ej će polako stagnirati, kao i majčica DT, a ovo ako se nešto nepredviđeno ne dogodi ići će sve boljem poslovanju, a vrebaju ga mnogi, pominjalo se već ovdje, kome bi mogao zapeti za oko
[/quote]
OPTE će biti bombončić, samo treba strpljivo čekati pravi trenutak, dapače mislim da će prije OPTE napraviti skok od 100% na ovu cijenu (sa 2,6 na 5,2 kn) nego npr. ATPL sa 380 na 760 kn…znam da su sasvim druge branše, ali govorim o mojim očekivanjima rasta i zarade na današnju kupovnu cijenu
Moje je razmišljanje sljedeće: Ovo su sada najniže cijene,a FI sve bolja. Jest, ima 63 mil dionica i možda se to puno čini. No mora se uzeti u obzir koliko je ljudi ovdje u loša vremena izgubilo jako puno jer su ulazili na 20, 10, 9 kuna…. I to kad je Optima financijski tonula. No, sada ima procvat, predstečajnu je prošla. Možda sam sanjar, ali target mi je 9, 10 kn. Pa koliko treba, treba…
po meni oko 1/4 negdje… Ima tko info o onim ratama isplate koja je ovo zadnje sad bila, nemrem naći nigdje….
https://www.optima.hr/system/document/pdf/678/kvartalno_izvje__e_2016.pdf
Zadnja rata ide slijedeci mjesec.
Znači ovo sada je bila predzadnja. Znači objava o tome bi trebala biti nešto iza godišnjeg izvješća, odnosno izvješća za 4Q?
Jako mi se to sviđa. Onda će izvještaj za 1Q 2017 biti izrazito dobar 🙂