Dame i gospodo, pa čak i skeptici….. U kojem smjeru sada mislite da idemo?
@johnny
jedini smjer danas je iskrcaj, klasični “sell on news“
neto dobit 9,3 milja kuna!!
lakše će se prodati po dobroj cijeni, ZABA neće ovo dati jeftino
nekakva kupnjica složila se oko 2,8 kn…kad ih počne trpati onaj sa 94.000 komada brzo će ih proći entuzijazam 😉
Pa nitko normalan neće to na ovoj razini prodati. To je navlakuša bila da valjda isti počisti sam ispod sebe drhtave ručice koje dođu. Neki su i nasjeli….
Pa nitko normalan neće to na ovoj razini prodati. To je navlakuša bila da valjda isti počisti sam ispod sebe drhtave ručice koje dođu. Neki su i nasjeli….
ako ne naraste danas kad je izašao +izvještaj, onda će još manje rasti iduće dane kad se ovaj efekt istopi…drugim riječima, tko danas jami (proda po ovim cijenama), taj je jamio…ostalima slijedi gledanje klizanja cijene prema dolje
Poslovanje je famozno, samo zamislite što bi ovdje bilo kad bi se pojavio jači kupac… jer kad se pogleda ovaj graf sve je jasno. Poslovanje u minusu tržište je vrednovalo iznad 10 kn a sad kad je poslovanje stabilizirano i svakim izvješćem sve bolje imamo što imamo. Neefikasno tržište koje će netko kad tad otkriti.
kako smo predviđali, izvješće je dobro, kreće se prema naprijed, a kuda će cijena dionice ovisi o malo većim igračima, ne o nekoliko negativnih postova na forumu, ja sam uz Zabu i neka oni odluče, na ISTT se lijepo zaradilo uz njih, a trpač trpa po 3000, a onda netko raspali po 10000 na asku, trpaju i drugi
prije jače kupnje, obično omjer K/P naraste u korist kupnje, treba biti bar preko 100-120 tis. na kupnji
i onda raketa!
za sada ništa, fond manageri još čitaju izvješće, traže grešku 😉
Poslovanje je famozno, samo zamislite što bi ovdje bilo kad bi se pojavio jači kupac… jer kad se pogleda ovaj graf sve je jasno. Poslovanje u minusu tržište je vrednovalo iznad 10 kn a sad kad je poslovanje stabilizirano i svakim izvješćem sve bolje imamo što imamo. Neefikasno tržište koje će netko kad tad otkriti.
već su ga otkrili i to koriste