OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo ga opet, s 94.000 po 2,78 kn
ili je lud ili se pravi lud!

Čista manipulacija,poštovani kolege, kao i cijela dosadašnja trgovina.

Zašto bi morala biti manipulacija, možda čovjek očekuje dobro izvješče i odgovara mu ova cjena za prodaju…..dobro izvješče znači i nešto bolju likvidnost a samim tim i priliku za izlazak na odgovorajučoj cjeni….imate svježi primjer MAISTRE…

dakle, može biti i jedno i drugo, a lud – to sigurno! 😉

Sada da smo mi u lovi bi mu ga pojeli pa bi mu bio bed

zato jer mu je jedna lipa porasta gotovo soma kuna razlike, a 10 lipa, 10 somova!!!! A ova u danu može skoknut 20% gore samo tako. Matematičaru/logičaru, ajde, pa nisu svi ovdje b…le!

neto dobit 9,3 milja kuna!!

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/OPTE-fin2016-3Q-NotREV-K-HR.pdf

Sad valjda znate zašto je htio da ekipa ide ispod njega…. Možda je poput mene nazvao Gđu Bašić (odnosi s investitorima na 01 5492 216) i dobio info da će izvješće biti do 14 sati. Ja sam zvao prije 20 min, i odmah mi je bilo jasno zašto se to radi. Sada je i vama. 3 kn je uskoro iza nas. Eto, čestitam svima na dobroj kupnji.

Da nebi bilo nismo znali, ista nije u mogućnosti niti može dijeliti išta osim vremena izlaska telefonski. To kakvo je FI nisam ni pitao…..

kaze:
Ukupni prihodi od telekomunikacijskih usluga
u prvih devet mjeseci 2016. godine veći su za
3,0% u odnosu na isti period prethodne godine.
Pozitivan trend povećanja prihoda u odnosu
na prethodnu godinu rezultat je rasta prihoda
u svim segmentima usluga osim javne govorne usluge, najviše kao rezultat porasta broja
korisnika.
U prvih devet mjeseci 2016 u odnosu na prethodnu godinu prihodi od interneta veći su za
17,9% , prihodi od multimedije za 13,3%, te prihodi od podatkovnog prometa za 10,5%.
Prihodi od interkonekcije su veći za 9,9% kao
posljedica većeg prihoda od tranzita

solidno izvješće, u skladu s očekivanjima

Ignore: KressoM, delux

Neto dobit prva tri kvartala u usporedbi sa prošlom godinom porasla 750%. Može li bolje…

Lijepo 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close