Imao sam ih, i opet uletio jer se nadam pozitivnom FI, i naravno proboj na više cijene.
Ma nista od toga.. kao sto vam kolege kazu, to vam ljudi prebacuju s racuna na racun.
Postave 16 prodajnih naloga i onda sve pociste. (kao sto je netko danas odjednom pokupio 16 naloga sa prodaje)
Koliko takva tvrdnja ima logike, prosudite sami.
Ma nista od toga.. kao sto vam kolege kazu, to vam ljudi prebacuju s racuna na racun.
Postave 16 prodajnih naloga i onda sve pociste. (kao sto je netko danas odjednom pokupio 16 naloga sa prodaje)
Koliko takva tvrdnja ima logike, prosudite sami.
I onda, tko od tih, recimo 16 mora kupiti od koga sa prodaje u tom krugu, i kako onda i tko od njih zaradi?
Svi van kruga obavezno izgube, samo ovi iz kruga zarađuju.
Znam da ima svega, ali da je to sve tako jednoznačno i isključivo, ne znam.
Ma ne zanimaju me takve stvari. Uopce se time ne zamaram…tko od koga kupuje ili pokusava li manipulirati…
Htio sam samo ukazati da je apsurdno tvrditi da je to tako gledajuci samo trgovanje.
Nema promjena u top 10 sto se tice dionica, ali zato kod obveznica, broj 8 je postao broj 7:
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242) (+1 879 751 komada)
na ovoj dionici gledamo tipično prebacivanje dionica sa više računa (druga imena) jednog vlasnika sa ciljem izlaska na većoj cijeni ! više puta već viđeno na drugim dionicama
sve si pogrešno protumačio, ovakve teorije čitamo od 1,8 kn, a sada je skoro 3 ….cijena OPTE raste polako i stabilno tako da trejderi kad izađu mogu ponovo dobiti veće količine samo po skupljoj cijeni
[/quote]
belupo licemjeru da ne kazem nesto gore, pogledaj kako si navlacio ljude 27.9.2016 a sta radis zadnjih nekoliko dana
Evo forumasi imate crno na bijelo kakav je to tip osobe!!
druže seri-ja situacija na burzi mijenja se iz dana u dan pa tako i komentari- onda je bio prirodan rast koji je od 1,6 potegao sve do 3 kn, a ovo sada je neuspješno silovanje rasta koje vide svi osim onih bez pameti
Koliko ja vidim, stabilizitalo se trenutno na 2.70. Cijena ovisi o ponudi, potraznji ili netko mozda vidi negdje drugdje bolju priliku. Komentari su subjektivni ovisno obtome jeste li kupac, prodavač ili promatrač. Ja sam prije nekoliko tjedana bio kupac i prodavač, pa neko vrijeme promatrač dok sam gledao di će se stabilizirat i koja mi je prilika za dobar ulaz. Ta ista mi se ukazala na 2.7 i ušao sam tako da sam bio kupac. Sada kada sam prodavač, mogu reći da je ono što mislim da bude i čemu se nadam, opet dobro FI za dva tjedna (otprilike), pa ću samim time vidit da li sam bio dobar i promatrač, i dobar kupac, i dobar prodavač. “I rest my case”
JohnnyMB ja sam tri puta ušao i izašao uz pristojnu zaradu u zadnjih skoro mjesec dana jer sam znao da će bit valovito trgovanje nasuprot većini koja je bila sigurna da će samo gore ići kao da se radi o blue chip dionici i zaboravljajući da su na ZSE.
Isto tako dobar FI nije jamac za uspon dionice a faktori za to su višestruki a najbitniji po meni šta će većina izvještaja biti pozitvni za prošli kvartal.
Bit svega je da kod nas je sve moguće i ne treba se iznenadit ako ide kontra logike a najbitnije je nanjušit i predvidit
Slažem se s tobom, nepredvidivo je. No, obzirom da je ovo penny stock, nasprem pozitivnog izvješće nebi po zdravoj logici trebalo nigdje osim gore, pošto je cijena dionice na samom dnu (pustimo 1,60 kn kaj je bila), i pošto su ljudi više skloni da kupe ove dionice koje mogu 3 dana zaredom odraditi po 15 %, dok se blue chip praktički do objave dividende ili objave nekog posla ne miče s mrtve točke. Samo kažem da sam svoju priliku za ulaz vidio na 2,70 te opet čekam dobar izlaz. Istina, možda i do 2,50 dođe, a možda je 2,70 najniža kupovna u sljedeća 2 tjedna jer nam FI dolazi. Ovo je ipak burza lijepe naše, i sve kaj ja pišem, pišem logički, a opet logika ovdje ponekad nema apsolutno nikakva smisla. Živi bili pa vidili.
A sto ti to vrijedi ako se uskoro spoje sa H-1 koji je gubitaš i isto tako trenutno jos uvijek problematičan operater?
Investitori, pogotovo ovi dugoročniji gledaju ipak malo dalje od prvog zavoja ili “vrha svog nosa”.