ma da?? a koliki je sadašnji udio (%) OPTE u roamingu u HR (jer će vjerojatno isti % biti i u buduće) pa da bi “ukidanjem roaminga enormno porastao promet OPTE” kako si naveo????
[/quote]
Kao da ti je krivo , što će promet porasti .
ma da?? a koliki je sadašnji udio (%) OPTE u roamingu u HR (jer će vjerojatno isti % biti i u buduće) pa da bi “ukidanjem roaminga enormno porastao promet OPTE” kako si naveo????
[/quote]
Kao da ti je krivo , što će promet porasti .
[/quote]
ostavi se tih floskula, još uvijek čekamo tvoje obrazloženje o “enormnom porastu prometa OPTE zbog ukidanja roaminga”! dakle???
Pitaj HAKOM
zašto bih pitao HAKOM?? pa nisu oni iznijeli tvrdnju o “enormnom porastu prometa OPTE zbog ukidanja roaminga” nego ti!
dakle???
Mozda se ne trguje dionicom, ali Optimina obveznica je ocito nekome zanimljiva.
Prije nekih pola godine trgovala se na 30 kuna, danas na 70. (1.4 miliona komada)
LeoNT, baš sam primjetio i htio napomenuti…
pogotovo onima koji tvrde da su u OPTE samo špekulanti i mali ulagači, ugl. sitni trejd
ne znam baš da mali investitor kupuje obveznicu, bar ja ne znam nikoga
Ajd pogledaj koliko je toga protrgovano danas?
To “Mujo prebaci Mehi” da podrži priču i odjednom se naslaze hrpa skrivenih naloga na bidu… Kao ide se u “proboj”…
Očito je netko zapeo na pola puta i traže se modaliteti kako operaciju privesti kraju…. ccc
To "Mujo prebaci Mehi" da podrži priču i odjednom se naslaze hrpa skrivenih naloga na bidu… Kao ide se u "proboj"…
Očito je netko zapeo na pola puta i traže se modaliteti kako operaciju privesti kraju…. ccc
Ako je skriveni 22.000 , koliko je onda stvarni ?
To "Mujo prebaci Mehi" da podrži priču i odjednom se naslaze hrpa skrivenih naloga na bidu… Kao ide se u "proboj"…
Ako je skriveni 22.000 , koliko je onda stvarni ?
[/quote]
22001, poznato već do sada, a realizacija će biti samo ako ne uspije pobjeći.