i na 2.2 je bila rasprodaja, itd… itd…. itd…..
Prijavite HANFI ako imate takva saznanja.
ako je to tako, onda imaju pismeno odobrenje Hanfe
Gledam u SKDD opet nema promjena, možda sam ipak bio u pravu da se neki ‘manji’ zaigrao, pa sad rješeva pred 3 kune.
Gledam u SKDD opet nema promjena, možda sam ipak bio u pravu da se neki 'manji' zaigrao, pa sad rješeva pred 3 kune.
a iz čega si to zaključio kad zadnji u top 10 ima čak 737.000 dionica, pa recimo možda 11. dokupljuje i ima 700.000 komada? bez uvida u prvih 20 mjesta ne može se ništa zaključiti…
Rekao sam možda a također sam i kukao što ne mogu po CD u Skdd… naravno da je vjerojatno netko veći jer sam manji napisao s navodnicima a to u prijevodu znači veći jer da sam napisao manji bez navodnika bio bi vaistinu malen.
Evo nas… posljednji na listi:
Gledam u SKDD opet nema promjena, možda sam ipak bio u pravu da se neki 'manji' zaigrao, pa sad rješeva pred 3 kune.
konačno da još netko primjeti što se ovdje zbiva budući je vrlo prozirno a događa se ili se dogodilo na desetak drugih dionica (izbrojano) … zato savjet malim ulagaćima da paze na svoj teško stećeni novac… tko god malo pozornije poprati trgovanje po pojedinoj dionici shvatit će i sam…
konačno da još netko primjeti što se ovdje zbiva budući je vrlo prozirno a događa se ili se dogodilo na desetak drugih dionica (izbrojano) … zato savjet malim ulagaćima da paze na svoj teško stećeni novac… tko god malo pozornije poprati trgovanje po pojedinoj dionici shvatit će i sam…
[/quote]
Ništa posebno, osim da treba isključiti gledalicu i ne nasjedati na istjerivanje dimom.
opet se netko veći iskrcava, ne daju preko 3 kn i bok!
p.s. a gle ovog sa 81.000 na prodaji, iskrca li se taj po kupnji eto nas opet na 2,2 kn
[/quote]
Ja se dugi niz godina, ali, vrlo sporadično i malim iznosima, bavim ovime.
Zadivljuje me da netko za samo nekoliko dana sve skuži.
Možda je to samo moja nesposobnost i ljubomora.
@milano???
koliko će dionica imati opte nakon pripajanja h1, jel zna tko?