OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i na 2.2 je bila rasprodaja, itd… itd…. itd…..

Prijavite HANFI ako imate takva saznanja.

ako je to tako, onda imaju pismeno odobrenje Hanfe

Gledam u SKDD opet nema promjena, možda sam ipak bio u pravu da se neki ‘manji’ zaigrao, pa sad rješeva pred 3 kune.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Gledam u SKDD opet nema promjena, možda sam ipak bio u pravu da se neki 'manji' zaigrao, pa sad rješeva pred 3 kune.

a iz čega si to zaključio kad zadnji u top 10 ima čak 737.000 dionica, pa recimo možda 11. dokupljuje i ima 700.000 komada? bez uvida u prvih 20 mjesta ne može se ništa zaključiti…

Ignore: KressoM, delux

Rekao sam možda a također sam i kukao što ne mogu po CD u Skdd… naravno da je vjerojatno netko veći jer sam manji napisao s navodnicima a to u prijevodu znači veći jer da sam napisao manji bez navodnika bio bi vaistinu malen.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Evo nas… posljednji na listi:

Gotovo pola dionica vrijedi više nego prije krize 2008.

Gledam u SKDD opet nema promjena, možda sam ipak bio u pravu da se neki 'manji' zaigrao, pa sad rješeva pred 3 kune.

konačno da još netko primjeti što se ovdje zbiva budući je vrlo prozirno a događa se ili se dogodilo na desetak drugih dionica (izbrojano) … zato savjet malim ulagaćima da paze na svoj teško stećeni novac… tko god malo pozornije poprati trgovanje po pojedinoj dionici shvatit će i sam…

konačno da još netko primjeti što se ovdje zbiva budući je vrlo prozirno a događa se ili se dogodilo na desetak drugih dionica (izbrojano) … zato savjet malim ulagaćima da paze na svoj teško stećeni novac… tko god malo pozornije poprati trgovanje po pojedinoj dionici shvatit će i sam…
[/quote]

Ništa posebno, osim da treba isključiti gledalicu i ne nasjedati na istjerivanje dimom.

opet se netko veći iskrcava, ne daju preko 3 kn i bok!

p.s. a gle ovog sa 81.000 na prodaji, iskrca li se taj po kupnji eto nas opet na 2,2 kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

[/quote]
Ja se dugi niz godina, ali, vrlo sporadično i malim iznosima, bavim ovime.
Zadivljuje me da netko za samo nekoliko dana sve skuži.
Možda je to samo moja nesposobnost i ljubomora.

@milano
???

koliko će dionica imati opte nakon pripajanja h1, jel zna tko?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Iz sudskog registra za H1 stoji:

“Temeljni kapital u iznosu od 78.486.880,00 kuna, podijeljen je na 7.848.688 redovnih dionica koja glase na ime, svaka nominalnog iznosa od 10,00 kuna.”

Dakle, samo 7.8 miliona dionica.

New Report

Close