OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neka ih…
Bolje da prodaju na 3 nego na 6. 😁

Stalno netko upada sa po 5000 kom na 2,85… Jeli to neko štopanje rasta ili kaj? Zašto ne na 2,88 pa na više, nije mi jasno zašto ne čeka, pa za mjesec dana bi moglo na 3,85… Tko to namjerno gubi pare da mi je znati??? Pa na 5000 kom, jedna lipa je 50 kuna…..

Zasto je Merkur prodavao na 1.65? Imaju ljudi svoje razloge. Tako i sada.

Bitno da se pocisti sve sto se postavi na 2.85…za kupce dobro dok imaju sto kupiti, kada vise ne bude bilo… idemo na nove razine.

tako je, LeoNT!
meni je najbitnije da ima kupaca po 2,85 koji će to pokupiti
a u razloge prodavača nije potrebno ulaziti, tko zna zašto im treba cash?
uglavnom kako koja ‘porcija’ dođe po 2,85 tako se i popapa

kao da je stala ponuda/prodaja na 2,85 kn? idemo onda na 3 kn? 😉

Ignore: KressoM, delux

brisati…

evo .. digli su 5 lipa vislje.

Rasprodaja na 2.9. 😀

na ovoj dionici gledamo tipično prebacivanje dionica sa više računa (druga imena) jednog vlasnika sa ciljem izlaska na većoj cijeni ! više puta već viđeno na drugim dionicama

Prijavite HANFI ako imate takva saznanja.

na ovoj dionici gledamo tipično prebacivanje dionica sa više računa (druga imena) jednog vlasnika sa ciljem izlaska na većoj cijeni ! više puta već viđeno na drugim dionicama

sve si pogrešno protumačio, ovakve teorije čitamo od 1,8 kn, a sada je skoro 3 ….cijena OPTE raste polako i stabilno tako da trejderi kad izađu mogu ponovo dobiti veće količine samo po skupljoj cijeni

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close