OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

netko polomio ask.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

sprema se lansiranje OPTE-R-A 😉

Ignore: KressoM, delux

sprema se lansiranje OPTE-R-A 😉

Mislis??? a da nebi bilo naglog rusenja sada na 2,99??

Vi ste svi ovdje pukli..netko kupi 10k dionica i svi se raspišete o nekim raketama.
Do kraja dana će završit u minisu pa ćete bit mirni valjda opet koji dan 😂
Ja ne znam šta si ti umišljaš acountant..samo sam rekao da očekujem sljedećih mjesec dana valovito trgovanje šta za sad se i dešava.

nije kupio 10.000 nego oko 40.0000 u komadu i to na vrhu cijene
već je netko dobro zamijetio da kupac skupjla ovakvim udarima po kupnji pa se malo pritaji i onda opet isto.
kakvi su baloni u zadnje vrijeme skočili po 200%, ima ovdje prostora za rast bar do 4 kn idući mjesec

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Meni je ovako laički gledano ovaj prodavač na 2,85 majstor. Prvo se nakrco pitajboga kada, vjerojatno na 1,65 i kad se trgovina umrtvi on ovako oplete po asku i je da si podigne prosjek kupovine za lipu ali kako se pojavi jača kupnja fino izlaže u miru naloge dok drugi brste. Ne mora značiti da sam u pravu…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Mislim da si u krivu.

2.85 je novi 1.65 odnosno prilika za ukrcaj za one koji zele kupiti vecu kolicinu.

Prodaje vjerojatno broj 8, RBA banka. (poceli su prodavati prosli tjedan). Nemaju puno. Ova likvidnost to pojede za nekoliko dana.

Nisam gledao promjene u TOP 10, hvala za info. Ako je to onda su oni prodavači najvjerojatnije.

pogledao, imaju nešto ispod milion komada.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Obrazac je jednak kao za Merkur. Postavljaju se nekoliko lipa ispod ostale prodaje. (ovaj puta je to na 2.85, a ostali su 2.9 i preko).

Kada rasprodaju, mogao bi biti slican obrazac kao poslije Merkura. 😀

A…moguce da je ustavri neki drugi prodavac. Vidjeti cemo na TOP 10.

Bumo vidili.

Mislim da broj 8 ne prodaje jer je u zadnjih 20 dana prodao samo 3-4 tisuće, vjerovatno je to neki grupni račun, pa je netko odlučio prodati jer mu je zatrebalo nešto novca.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Dva su veća prodavača

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close