OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ocigledan je trend rasta. 🙂
Svega nekih 72% u zadnja 2 mjeseca.

kolega Orešković, ja ne kupujem optimu, ali sam željan znanja pa vas molim da nam kažete kako će HT musti optimu,a i zašto je vip kupio amis

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Mislim da je VIP kupio B-net za 90 milijuna eura, tržišna kapitalizacija OPTIME je 25 milijuna.

Pozdracv

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Trend poslovanja je preokrenut i OT posluje pozitivno…to se odražava na cjenu….koje će sve činjenice i utjecaji u budućnosti utjecati na cjenu to će se vidjeti….ova dionica je jako dugo bila zaljepljena po mojem mišljenju na nerealno niskoj razini ali zna se zašto je bilo tako(izlazak velikog fonda)…trend je sada uzlazni a i fundamenti ga podržavaju…nova psihološka granica je 3 kn…i ako ju pređe to je dodatni pozitivan signal…nisam veliki stručnjak ali mi se čini da je ovo barem po fundamentima još uvijek dosta niska cjena.

Do 3 ide sigurno ali nisam očekivao ovako kenjkavo…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

..opet vi sa tom trojkom.

DA ostane i do kraja mjeseca na ovoj razini, ja sasvim zadovoljan. Samo nek se trguje. Danas su svi ocekivali barem blagi pad, a ono…. nista od toga. Tesko dokupiti…

Ok korigirat ću se, ide do 3.10-3.20 pa natrag na 3 i čekamo izvješće za koje također imam dobar filing…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Kolega, već je otišla sa 1,9 do 2,69, pa sa 2,1 do 2,8 prošli petak, i po mome skromnom mišljenju se već sada po treći put počinje korigirati do 2,5 recimo… Nije nikakav nagovor na kupnju ni na prodaju već moje skromno osobno mišljenje, i samo mišljenje….

A i pad sa kupnje sa 195 tkm od jutrod do sada na 130-ak tkm… i s time da u prvih 8 naloga ima 8000 negdje potražnje počevši od 2,67 kn… malo ćemo opet pasti i to je jednostavno tako…. Premalo je zasad para na burzi da ista samo raste… ovo je strpljiv i psihički posao….

Kolega, već je otišla sa 1,9 do 2,69, pa sa 2,1 do 2,8 prošli petak, i po mome skromnom mišljenju se već sada po treći put počinje korigirati do 2,5 recimo… Nije nikakav nagovor na kupnju ni na prodaju već moje skromno osobno mišljenje, i samo mišljenje….

Meni paše kako god bude. Keep calm and trade on.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Eto, kako sam rekao….. Valjda nebu ispod 2,40 pala nadam se

Netko je spomenuo da ce ‘valjda biti dobro izvjesce’.

Prosle godine je dobit nakon Q3 bila: 191 tisucu kuna.
Ove godine je na pola godine bila: 6.3 miliona kuna

Tako da… mislim da ce biti puno bolji nego prosle godine 😀

New Report

Close