OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa ništa drugo nego kako i treba biti….

Baš zgodno, oću li ga ja tebi, ili ćeš ti meni mećat (rekao bi Gazda iz “Bitange i princeze”).
Igrači su prestrašili ribice, i to jako uspješno.
Da vidimo dalje.

Izgleda da imamo i tvrdokornog kupca.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

netko stvarno želi sve kupiti

Ne znam zasto vam je bitna ta cijena od 3 kune. Tada ce Optima jos uvijek imati smijesnu trzisnu kapitalizaciju, manju od 200 miliona kuna.
A EBITDA veci od 100 miliona kuna, sa trendom rasta.

To vam je ista klapa koja nabada sa ovim vrijednostima crobexa kao nekakvim značajnim otporima, potporama itd itd. Ne znam zašto i od kud to? Zakače se na neki broj i drve li ga drve

Ne znam zasto vam je bitna ta cijena od 3 kune. Tada ce Optima jos uvijek imati smijesnu trzisnu kapitalizaciju, manju od 200 miliona kuna.
A EBITDA veci od 100 miliona kuna, sa trendom rasta.

To su psihološke barijere koje kada se jednom prijeđu postanu temelji za daljnji rast. Tako to jednostavno funkcionira. Burza je 90% psihologija.

@Mr. Pong

Potpisujem.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Čemu žurba, duga je godina.

je kupujte, ja neznam koji put moram reci….HT ide namjerno isisavat lovu preko veleprodaje, i to jako brzo

Da i ZABA koja drži 40% (a i ostali dioničari) bi sve to gledali i kazali samo dajte!!!. Ne budite smiješni s takvim izjavama.
[/quote]

Kakva ZABA?, briga ZABU za OPTE, ima vecu korist od HT-ovih novaca na racunu. Daj malo razmislite kako sve funkcionira u RH. Ja vam govorim cinjenice, od slijedece godine ide povecanje troskova za 10% u startu

Kakvih 10 %?

Hoćemo li danas liznuti 3 kn? Ostalo svega cca 150k kn do 3.00

New Report

Close