Kako kome… Pad, rast, pad, rast… To je normalno… 3 + kune je samo pitanje kada, a do kraja godine možda i 4. FI je za mjesec i pol…. Znači RAST!
je kupujte, ja neznam koji put moram reci….HT ide namjerno isisavat lovu preko veleprodaje, i to jako brzo
Da i ZABA koja drži 40% (a i ostali dioničari) bi sve to gledali i kazali samo dajte!!!. Ne budite smiješni s takvim izjavama.
Iskreno čudi me ovako tvrdokorna prodaja, očekivao sam je na granici 3 kn.
e moj kolega Noiz, pa nije ovo RIZO
(ništa kontra RIZ-a, nego tamo je uzorak trgovanja takav, par dionica gore, par dionica dolje…)
zbog ovoga i ulažem pare u dionice. Praktički od proljeća kada su neke dotakle dno dna kupujem jer me sitni postotci ne zanimaju. sve preko 100% me zanima. I ptkm sam po 10 kn kupovao i na 22 prodavao. Tako će biti i s Opte, RIZ i ostalima koje imam. Straha nema. (osobno uvjeren). Tko se slaže samnom, slaže se, a tko ne, opet dobro….. Vrijeme će nam svima pokazati.
Ja ovakvu trgovinu gore dole na ovim razinam očekujem još mjesec dana
To bi bilo super da se moze jos malo podebljati ali bojim se da ako se nastavi ovakva likvidnost i rast Crobexa da su to samo puste zelje…
nevjerojatno kako ne daju preko 2,7 kn, čim se kupnja počne dizati odmah je satru!
Za razliku od prodaje kojoj se kompletna količina nalazi ispod gornje blokade, kupnja je većinom ispod donje.
Pametnome dosta.
Sebi čine gubitak, ne tebi ni meni. Samo kupiti treba, pa kad probije 3, budu plakali… Opet je to 10 i više posto nego sada… Polako…
Šta je ovo bilo o.0