OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

blokada je već na 2,85 kn….a onda su 3 kn realnost

Ignore: KressoM, delux

Kao što napisah. Prodaja je jednostavno kapitulirala ispod 3 kn. Čovjek bi dokupio ali nejde brate, nitko neće više prodavati…

Danas drugi dan rasta 10-ak %… Možda probije sutra 3 kn??

Danas drugi dan rasta 10-ak %… Možda probije sutra 3 kn??

probijanje 3 kn je samo pitanje dana…ovaj što pokušava štopati na 2,72 kn ostaje bez dijelova naloga koji mu otkidaju gladna usta 😉

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Ja bi prvi počistio sve do 2,8 da nisam u RIZ-u sa 80 % kapitala

Oporavak je krenuo. Samo danas je na ZSE upucano preko 30m kn. Roba će biti sve skuplja. Vjerojatno ćemo za godinu-dvije pričati o danima kada smo kupovali dionice po par kuna. Špekuliranje je postalo vrlo riskantno jer najčešće će za ponovni ulazak trebati platiti više nego pošto smo prodali a keš na računu kada blue chipovi rastu po par posto dnevno najteže je gledati.

Baš pratim dnevne promete, i izgleda da se razvija. Mislim od prošlog ponedjeljka da je svaki dan bilo preko 10 mil kn…. A proljetos… užas… Mislim da je Crobex bod bio čak na 1578…
A gledajući ERNT kako raste, dođe mi da plačem što nisam uzeo po 1010 prije mjesec dana….

Oporavak je krenuo. Samo danas je na ZSE upucano preko 30m kn. Roba će biti sve skuplja. Vjerojatno ćemo za godinu-dvije pričati o danima kada smo kupovali dionice po par kuna. Špekuliranje je postalo vrlo riskantno jer najčešće će za ponovni ulazak trebati platiti više nego pošto smo prodali a keš na računu kada blue chipovi rastu po par posto dnevno najteže je gledati.

složio bih se s tim, danas je rastao cijeli moj portfelj… ne samo OPTE
također se nadam da je to trend: vlada bi se trebala oformiti brzo, imamo rast gospodarstva, nadam se i nastavku privatizacije (za neke dionice iz portfelja će biti divno)
A za OPTE – nema zime, iako za 3 mj. budemo zakoračili i u nju 😁

@accountant
također se nadam da je to trend: vlada bi se trebala oformiti brzo, imamo rast gospodarstva, nadam se i nastavku privatizacije (za neke dionice iz portfelja će biti divno)
Formiranje vlade je nešto ključno? Pa uvjek smo imali vlade,, zar ne?
Meni bi isto bilo drago, da se u tako kratkom roku pojavi takav rast BDP, i to samo nakon polia godine nesporazuma između vladajućih.
Ako to ide tako brzo, tko bi mogao biti nezadovoljlan, pa fantastično.

je kupujte, ja neznam koji put moram reci….HT ide namjerno isisavat lovu preko veleprodaje, i to jako brzo

Kolega pa Zvzd raste ko luda čemu dušebrižništvo na opte

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Panikaaaaa….

New Report

Close